YENİ DUSTER'A MAKYAJLA 1.2 TCe 125 HP MOTOR GELİYOR

Ototeknikveri     22 Haziran 2014 05:25

Dacia Duster, makyajla birlikte sadece görsel değil teknik olarak da gelişiyor.

YENİ DUSTER'A MAKYAJLA 1.2 TCe 125 HP MOTOR GELİYOR
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Dacia, geçtiğimiz günlerde Duster modeli için duryumuş olduğu, makyaj operasyonunun ayrıntılarını paylaştı. Frankfurt Otomobil Fuarı'nda resmi tanıtımı yapılacak araçtaki en büyük yenilik olarak, Renault modellerinde de kullanılan 4 silindirli 1.2 litrelik TCe turbo destekli benzinli motorun 125 hp güç üreten versiyonunun kullanılacak olması. Maksimum tork değerinin %90'ının 1500 devirden itibaren sunabilen bu motor sayesinde aracın ortalama tüketim değeri 6 litre olacak.  

Yeni Duster resim galerisi için lütfen tıklayınız.

İç mekanı büyük revizyon geçiren Duster'ın bu bölümde kullanılan bir çok parçası yeni nesil Sandero ve Logan modellerinde alınmış. Duster'da elektrikli cam kumandalarının orta konsolda ergonomik olmayan bir yerde konumlandırılmasına da son veren Dacia, bu kumandaları kapı içlerine taşımış. Üst versiyonlarda Bluetooth bağlantısına sahip MEDIA NAV bilgi eğlence sistemine sahip olacak makyajlı Duster'da deri döşee de dahil olmak üzere 4 yeni öşemeye yer verilmiş. Ayrıca yeniden tasarlanan koltukların yanında, arka koltuk sırtlıkları güçlendirilmiş.
 
 
Yeni Duster'da sunulacak Off-road paketi kapsamında saten krom yan barlara yer verilirken, Adventura paketi ile birlikte, çamurluklar ve kapı eşiklerinde koruyucular sunulacak. Ayrıca yeni Duster, alarm sistemi, yangın söndürücü seti, çocuk koltuğu ve kar zincirleri gibi yeni aksesuarlar sunulacak. 
 
 
 
 
 

Son Güncelleme : 22 Haziran 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo