VOLKSWAGEN'İN BİNEK MODELLERİNDE NİSAN 2014 KAMPANYASI

Ototeknikveri     15 Nisan 2014 05:04

Volkswagen Binek Araç’ta avantajlar Nisan ayı boyunca devam ediyor

VOLKSWAGEN'İN BİNEK MODELLERİNDE NİSAN 2014 KAMPANYASI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen Binek Araç’ın avantajlı fiyat uygulamaları tüm modellerde Nisan ayı sonuna kadar devam ediyor. Euro ile satışını gerçekleştirdiği modellerinde sabit kur avantajı uygulayan VW Binek Araç, Nisan ayı sonuna kadar Polo’ya çok özel fırsatlar sunuyor.
 
Uygulamadaki avantajlardan ilki Euro ile satışı gerçekleşen modeller için; Volkswagen Binek Araç sabit kur uygulamasıyla, Tiguan ve Scirocco modelleri için 1 Euro’yu 2.50.TL, Touareg, Beetle ve CC modelleri için ise 1 Euro’yu 2.60.TL olarak sabitliyor.
 
Volkswagen Binek Araç diğer modellerinde ise, modele göre yüzde 1 ile yüzde 5 arasında değişen avantajlar sunuyor. Volkswagen Türkiye Facebook sayfası veya binekarac.vw.com.tr adresinde bulunan kampanya alanında, indirim avantajından yararlanmak istediği Volkswagen modelini seçen kullanıcılar, özel kampanya kodunu oluşturuyor ve indirim kazanıyor.
 
Polo’da Nisan fırsatı
Volkswagen Binek Araç’ın Nisan ayı kampanyasında Polo modelinde motor ve donanım şeçeneğine bağlı olarak yüzde 7’ye varan fiyat avantajı sunuluyor. 
 
 
 

Son Güncelleme : 15 Nisan 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER KAMPANYA HABERLERİ

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo