PARİS OTOMOBİL FUARI 2014'ÜN YENİ MODELLERİ

Ototeknikveri     21 Temmuz 2014 01:07

4 ile 19 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek Paris Otomobil Fuarı'nda, bir çok modelin lansmanı gerçekleştirilecek.

PARİS OTOMOBİL FUARI 2014'ÜN YENİ MODELLERİ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ekim ayının ilk günlerinde kapılarını açacak olan Paris Otomobil Fuarı 2014'te, başta SUV'lar olmak üzere bir çok yeni model ilk kez sergilenecek. Geçtiğimiz günlerde tanıtılan modellerden yeni nesil BMW X6, ilk kez Avrupa pazarına da sunulacak olan Ford Edge ve yeni Lexus NX, Paris'te sahne alacak. Ülkemizde de merakla beklenen Honda'nın yeni küçük SUV modeli HR-V, Fiat'ın yeni SUV'u 500X, makyajlı Porsche Cayenne, yeni nesil Land Rover Discovery ve yeni jenerasyon Volvo XC90'da, önümüzdeki günlerde yapılacak resmi tanıtımlarının ardından Paris Otomobil Fuarı'nda ilk kez sergilenecek. 

B segmenti hatchbackler arasında, resmi tanıtımları yapılan yeni Opel Corsa, makyajlı Toyota Yaris, beş kapılı Mini Cooper ve yeni nesil Mazda2'nin yanında, fuar öncesine kadar tanıtılacak yeni Skoda Fabia ve Hyundai i20, Paris'in dikkat çeken modelleri olacak. C segmentinde ise Nissan Pulsar, yeni Ford Focus ST, yeni Honda Civic Type R ve hafif güncelemeye uğrayacak Honda Civic hatchbackin haricinde, Mercedes CLA Shooting Brake gibi modellerin lansmanları gerçekleştirilecek.

Orta sınıfta Paris'in en dikkat çekici modelinin, yeni Volkswagen Passat olması beklenirken, yeni Jaguar XE ve makyajlı Peugeot 508'de bu segmentteki diğer öne çıkan yenilikler olacak. Toyota'nın yeni yakıt pilli aracı FCV'nin de Paris'te sergilenmesi beklenirken, MPV sınıfında, yeni jenerasyon Volkswagen Touran ile yeni Renault Espace dikkat çeken fuar yenilikleri olacak. Üst sınıfta makyajlı Audi A6'nın tek yeni model olması beklenirken, spor araçlar arasında üstü açılabilen Audi TT ve BMW 2 serisi öne çıkan yenilikler arasında yer alacak.

Son Güncelleme : 21 Temmuz 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo