YENİ 2014 MERCEDES C SERİSİNE, BRABUS YORUMU

Ototeknikveri     20 Ağustos 2014 03:08

Mercedes otomobillerine yaptığı modifiye çalışmaarı ile dkkat çeken Brabus, yeni C serisi içinde özel bir kit hazırladı.

YENİ 2014 MERCEDES C SERİSİNE, BRABUS YORUMU
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Brabus, yeni C-Serisi için hazırladığı modifikasyon programının ayrıntılarını yayımladı. Sportif ve şık aerodinamik dış gövde kiti ve çapı 20 inçe kadar yükselen özel hafif alaşım jant alternatfileri ile dikkat çekici bir sedan haline gelen aracın, motor ve şasi sistemlerinde yapılan ayarlamalar ile daha başarılı bir sürüş dinamiği sunuluyor. Brabus'un özel programı, aracın iç mekanında yapılan değişiklikleri de kapsıyor. Brabus logosunun yer aldığı yeni ızgara, hava difüzörleri eklenen ön ve arka tamponlar, bagaj kapağı üzeri spoiler, dörtlü egzost çıkışı ve özel alaşım jantların dahil olduğu dış tasarım kitinin haricinde, ince el yapımı, yumuşak ve nefes alabilen deri-Alcantara koltuklar, Brabus logolu alüminyum pedallar ve kaliteli kadife paspaslar gibi iç mekan unsurları ile aracın görsel olarak standart modellerden farklılaşması sağlanmış.

Yeni Mercedes C serisinin, dört silindirli benzinli ve dizel motorları için güç arttırma seçenekleri sunan Brabus, PowerXtra D2 adlı performans kiti ile benzinli seçenekler için fazladan 41 hp güç ve 30 Nm tork sağlıyor. Bu sayede Brabus tarafından elden geçirilen bir C 200, 225 hp güç ve 330 Nm tork değeri ile 0'dan 100 km/s hıza 7 saniyede ulaşabiliyor ve 242 km/s hıza çıkabiliyor. Dizel motorlu versiyonlarda görev yapan PowerXtra D3 adlı performans kiti ise ekstra olarak 50 hp güç ve 50 Nm tork üretiyor. Bu kite sahip bir C 220 Bluetec ise 0'dan 100 km/s hıza 7.1 saniyede ulaşabiliyor ve 240 km/s hıza çıkabiliyor.

Mercedes C serisi Brabus resim galerisi için lütfen tıklayınız.

Son Güncelleme : 20 Ağustos 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo