YENİ 2015 SKODA FABİA'NIN İÇ MEKANI

Ototeknikveri     26 Ağustos 2014 02:08

Skoda, yeni jenerasyon Fabia'nın iç mekan görüntülerini yayınladı.

YENİ 2015 SKODA FABİA'NIN İÇ MEKANI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geçtiğimiz hafta yeni nesil Fabia modelinin dış tasarım resimlerini yayınlayan Skoda, şimdi de aracın ön konsol resmini yayınladı. Markanın "Simpley Clever" adını verdiği basit pratik çözüm özelliklerinden 17 tanesine ev sahipliği yapacak Fabia'daki bu özelliklerin 9 tanesi tamamen yeni olacak. Yolcularına ve onların bagajlarına selefine oranla daha fazla hacim sunma iddiasında olan yeni Fabia'nın boyu önceki nesle göre 8 mm daha kısa olmasına karşın iç mekan uzunluğu 8 mm artarak 1.674 mm'ye ulaşmış. İç mekan genişliği de artan Fabia ön koltuklarında 1.401 mm ile 21 mm daha fazla, arka koltuklarında ise 1.386 mm ile 2 mm daha fazla dirsek mesafesi sunuyor. Sürücü ve yolculrına baş mesafesi konusunda da daha cömert olan yeni Fabia'nın 15 litre artarak 330 litreye ulaşan bagaj hacmi arka koltukların yatırılması ile 1.150 litreye ulaşıyor. 1.098 mm yükseleme genişliğine sahip olan Fabia'nın bagaj kapağı açılma yükseliği 1.915 mm'ye ulaşıyor. Yeni Fabia'nın bagaj genişiğinin 20 mm artarak 960 mm'ye ulaşması da yükleme konusunda avantaj sağlıyor.

Yeni Skoda Fabia ilk resim galerisi için lütfen tıklayınız

Yeni Skoda Fabia, Çek üreticinin MirrorLink™ adını verdiği multimedya teknolojisine sahip ilk Skoda olmasıyla öne çıkıyor. Akıllı telefon uygulamalarına, navigasyon yazılımına ve kişisel müzik dosyalarının kullanımına imkan sağlayan yeni bilgi-eğlence sistemi bir USB kablosu aracılığıyla akıllı telefonların Bolero sistemine bağlanmasına imkan verecek. Aryıca Fabia'da sunulacak SmartGate adlı uygulama, yakıt tüketimi, ortalama hız, menzil gibi bilgilerin saklanmasına cep telefonuna kablosuz olarak bağlanılarak, yolculuk masraflarınınn incelenbilmesine imkan verecek.

Selefin eoranla daha fazla saklama gözlerine sahip olacak yeni Fabia'da yedi adet şişe için yer mevcut. Arka kapı içlerinde 0.5 litrelik şişeleri içn yer sunan Fabia'nın tıorpido gözünde 1 litrelik şişeler için yer mevcut olacak. Orta konsolunda, bir cep telefonu, akıllı telefon veya bir iPod saklamak için çeşitli yerlere sahip olacak yeni Fabia'nın artık yakıt deposu kapağıında bir buz kazıyıcı mevcut olacak. 

Yeni Fabia'nın ilk haberi için lütfen tıklayınız.

Son Güncelleme : 26 Ağustos 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo