RENAULT TRUCKS’TAN YEDEK PARÇADA YÜZDE 25 İNDİRİMLİ VE HEDİYELİ BAKIM KAMPANYASI

Ototeknikveri     01 Nisan 2014 10:04

Bakım kampanyası kapsamında Renault Trucks, kampanyaya katılan yetkili servislerde 30 Nisan 2014 tarihine kadar sabit fiyatlı özel bakım paketlerinden birini seçenlere, paket dahilindeki yedek parçalarda yüzde 25 indirim fırsatı sunuyor.

RENAULT TRUCKS’TAN YEDEK PARÇADA YÜZDE 25 İNDİRİMLİ VE HEDİYELİ BAKIM KAMPANYASI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Sunduğu kaliteli hizmet ve ürün anlayışı ile yüksek müşteri memnuniyeti sağlamayı ilke edinen Renault Trucks, yaz ayları öncesinde bakım yaptırmak isteyen müşterilerine önemli avantajlar sunuyor. Tüm Renault Trucks yetkili servislerinde geçerli olacak bakım kampanyası ile Renault Trucks müşterileri, belirlenmiş özel bakım paketlerinden birisini seçerek, paket dahilindeki yedek parçalarda yüzde 25 indirim fırsatından yararlanabilecek. Kampanyalı yedek parçalarda işçilik ve yağ hariç 275 TL + KDV ve üzerindeki servis işlemlerinde de şık bir spor çantaya hediye ediliyor.
 
30 Nisan tarihine kadar devam eden kampanya, belirlenen Premium ile Midlum araçlarda geçerli olacak. Renault Trucks kullanıcıları yedek parça, işçilik ve yağ değişim servislerini kapsayan bakım paketlerinde opsiyonel olarak yer alan belirli parçalarda ise yüzde 20 indirimden yararlanma şansına da sahip olacak.
 
 
Kısaca Renault Trucks
100’den fazla ülkede 15 bine yakın çalışanı ve 1.600’ün üstünde satış ve servis noktasıyla Volvo A.B. Grubu bünyesindeki Renault Trucks dünyanın lider ticari araç üreticilerinden biridir. Hafif ve ağır ticari araçların tasarımcısı, üreticisi ve dağıtımcısı olan Renault Trucks 2,8 tondan120 tona kadar ticari araçları ile müşterilerinin Teslimat, Dağıtım, Şantiye, Uzun Yol ve Askeri uygulamalar gibi çok çeşitli faaliyetlerine mükemmel şekilde uyan pazardaki en geniş araç ve hizmet yelpazesini sunar.
 
Renault Trucks 2012’de 50.000 adetin üzerinde ticari araç satmıştır.
Renault Trucks kara taşımacılığı sektörü çalışanlarını destekler, korur ve onlara gurur duyabileceği araçlar sunar. Renault Trucks, kara taşımacılığını toplum için gerçekten vazgeçilemeyecek önemde bir meslek olarak görür. Renault Trucks’ın müşterileri, Renault Trucks’ın onlarla kurduğu, şeffaflığa ve karşılıklı bağlılığa dayalı yakın ilişki sayesinde olağanüstü verimlilikten, değerden ve kaliteden istifade edebilmektedirler.
 

Son Güncelleme : 01 Nisan 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER KAMPANYA HABERLERİ

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo