Geely MPV konseptini tanıttı

Ototeknikveri     19 Nisan 2017 04:09

2017 Şanghay Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak Geely MPV konseptinin, Emgrand EV8’in halefi olması bekleniyor.

Geely MPV konseptini tanıttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2017 Şanghay Otomobil Fuarı yarına kadar kapılarını resmi olarak açmayacak ancak fuarda tanıtılacak ürünlerden ilk fotoğraflar ve bilgiler gelmeye başladı. Bunlardan birisi de Geely MPV konsepti. Konseptin üretim versiyonunun Emgrand EV8’in halefi olması bekleniyor. Yolcu taşımaya yönelik bir araç için konsept olabildiğince şık. Modern ön kısımda Geely’nn konsentrik ön panjurunu Range Rover tarzı geriye doğru uzanan farlar çevreliyor. Lamba ünitelerindeki garip görünümlü çukur desenleri D sütununa yansıtılıyor.

Çıkıntılı tekerlek kemerleri geniş tekerleklere ev sahipliği yapıyor. Kapılardaki derin kesik tasarıma hareket katmış. Karartılmış B, C ve D sütunları panoramik cam tavan ile birlikte bir yüzer çatı oluşturuyor. Arka kısım ince arka farlar ve ince bir krom şeritle birlikte tüm bu öğeleri minimalist bir görünümde birleştiriyor.

Öne bakan kapıların oluşturduğu direksiz açıklıktan girildiğinde üç sıra koltuk ve yatay bir ekranın merkezinde bulunduğu konsol görülüyor. Yüksek orta konsolda vites kolu sürücünün kolay erişebileceği şekilde konumlanmış.

Araçla ilgili henüz teknik detaylar açıklanmadı ancak fuar boyunca yeni bilgiler gelmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 20 Nisan 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo