Yeni Volkswagen Phideon PHEV Şanghay’a geldi

Ototeknikveri     20 Nisan 2017 09:22

SAIC Volkswagen Şanghay Otomobil Fuarı’nda yeni Phideon plug-in hibrit otomobili tanıtıyor.

Yeni Volkswagen Phideon PHEV Şanghay’a geldi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geleneksel güç aktarım organlarına sahip model ile neredeyse aynı görünen Phideon PHEV çevre dostu bir amiral gemisi sedan otomobil. Yeni model alternatif enerjili otomobiller alanında yeni teknolojileri kullanıyor. Model ayrıca Volkswagen’in Çin’de ürettiği iç piyasaya yönelik ilk plug-in hibrit olacak. Phideon’daki hibrit sistem turboşarjlı 2.0 litre dört silindirli motor, bir elektrikli motor ve gizlenmiş bir pilden oluşuyor. Volkswagen özelliklerle ilgili ayrıntı vermese de modelin yakıt tüketiminin 2.3 l/100 km olacağını ve 850 km sürüş mesafesine sahip olacağını onayladı. Pil yaklaşık iki saat içinde şarj edilebiliyor. Hem yanmalı motoru hem de elektrikli motoru kullanan geleneksel hibrit modu da dahil olmak üzere otomobilde üç farklı sürüş modu bulunacak. E-mode tam elektrikli, emisyonsuz sürüş sunacak.

 

Standart model ile aynı görünmesine rağmen tasarımcılar otomobile bir kaç ayırt edici stil özelliği eklemiş. Bunlardan bazıları aerodinamik alaşım jantlar, C şekilli LED gündüz sürüş ışıkları ve çeşitli kısımlarda bolca GTE logosu. 

 

İç kabine kısmen dokunulmamış ancak zaten standart model lüks bir ses sistemi, head-up display ve 9.2 inç ekranlı multimedya sistemiyle geldiği için bu iyi bir şey.

Son Güncelleme : 22 Nisan 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo