2018 Mercedes CLS Yeni Farlarıyla Görüntülendi

Ototeknikveri     25 Nisan 2017 03:29

Dünya prömiyerinden sadece bir kaç ay önce, yeni nesil Mercedes-Benz CLS’nin test esnasında çekilmiş bir videosu yayınlandı.

2018 Mercedes CLS Yeni Farlarıyla Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Videoda coupe otomobilin dört prototipi görülüyor. Kaportadaki kamuflajın büyük kısmı duruyor olsa da özellikle ön panjur etrafında kamuflaj kaldırılmış. Üretime hazır bu test otomobilleri daha önce görüntülenen otomobillerden farklı bir far modeline ve yeniden konumlandırılmış sinyal lambalarına sahip. Bu aşamada, Mercedes’in yeni CLS ile sunmayı planladığı farklı far seçeneklerine bakıyoruz olabiliriz. Muhtemelen daha üst donanım seviyelerinde farklı farlar kullanılacak. Yeni nesil E-Serisi ile aynı platformu paylaşan 2018 Mercedes-Benz CLS adını koruyabilir ya da CLE adını alabilir. Model BMW 6 Serisi Gran Coupe ve Audi A7 gibi modellerle rekabet etmeye devam edecek.

Motorların bir çoğu E-Serisi ile paylaşılacak. Bunlar arasında AMG versiyonlar için en üst seviye 4.0 litre çift turbo V8 motor da yer alacak. Bu arada seride bir plug-in hibrit versiyon da bulunabilir.

Son Güncelleme : 25 Nisan 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo