2017 Jaguar XF Sportbrake bu yaz piyasada olacak

Ototeknikveri     26 Nisan 2017 02:57

Jaguar XF bu yaz station versiyonu ile karşımızda olacak. Yeni model motor seçeneklerini sedan ile paylaşacak.

2017 Jaguar XF Sportbrake bu yaz piyasada olacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Jaguar XF Sportbrake bu yaz satışa çıkacak, BMW 5 Serisi Touring ve Mercedes E-Serisi Station gibi modellerle rekabet edecek. Otomobilin yeni yayınlanan fotoğrafında tam boy panoramik tavan görülüyor. Station modelin sedan ile benzer bir dış cephe tasarımına sahip olması ancak daha geniş bir bagaj kapasitesi ve arka baş mesafesi ile gelmesi bekleniyor. XF Sportbrake sedan ile aynı alüminyum mimari ile inşa edilecek. İki versiyonun motor seçenekleri de aynı olacak. Bu da station versiyonda temel motorun 2.0 litre dizel olacağı, bunun üzerinde 3.0 litre V6 benzinli ve dizel motorların yer alacağı anlamına geliyor.

2.0 litre benzinli motor da yeni Ingenium motorlar kapsamında her XF modelinin her iki versiyonuyla birlikte sunulacak. Fotoğrafı yayınlanan Sportbrake otomobilde de bu motordan bulunuyordu. Buradan yeni motorun otomobilin ilk piyasaya çıkışından itibaren sunulacağını anlıyoruz.

Motorların güç çıkışları 161 hp ile 375 hp arasında değişiyor. Alt donanım seviyelerinde arkadan çekişli sürüş sistemi ve altı vitesli manuel şanzıman bulunurken, üst donanım seviyeleri sekiz vitesli otomatik şanzıman ile geliyor. Otomatik şanzıman opsiyonel olarak da eklenebiliyor. 

Sedan modelin opsiyonel dört çekişli sürüş sistemi XF station modeli için de sunulacak. Serinin en üstünde XF S Sportbrake yer alacak.

 

XF Sportbrake, İngiltere pazarında, 32.300 pound fiyatla satılan sedan versiyondan biraz daha pahalı olacak.

 Jaguar XF Sportbrake modelinin silueti Wimbledon'da sahaya çizildi.

Son Güncelleme : 26 Nisan 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo