Groupama Sigorta, Hyundai' ye Özel Sigorta Sunuyor

Ototeknikveri     27 Nisan 2017 12:15

Groupama Sigorta ve Hyundai kasko araç sahiplerine özel sigorta ile ulaşıyor.

Groupama Sigorta, Hyundai' ye Özel Sigorta Sunuyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hyundai iş birliği ile hayata geçirdiği Hyundai Kasko ile sektörünün önemli firmalarından Groupama Sigorta, Hyundai araç ve sahiplerine, olası hasar durumlarında araçlarının değeri korunacak şekilde kapsamlı teminatlara sahip özel bir güvence sunuluyor. Hyundai Kasko; ana teminatlardan yanma, çarpma, çarpışma, çalınma ve benzeri pek çok riskin yanı sıra deprem, sel, toprak kayması, fırtına, dolu, yıldırım gibi doğal afetlerde devreye girerken; grev, lokavt, halk hareketleri, terör zararları gibi kamusal sorunlardan kaynaklanan durumlar, sıfır riskle Groupama’nın yüksek kaliteli teminatları ile güvence altına alınıyor.

Hyundai Kasko Sigortası ile Groupama Kasko avantajları Hyundai araç sahiplerine ulaşıyor!
Pek çok avantajı da beraberinde getiren Hyundai Kasko aynı zamanda müşteri memnuniyetini ve güvencesini de Groupama Sigorta farkıyla sağlıyor. Örneğin, 3 yıl boyunca aracınızın satın alma değerini koruyan Hyundai Kasko, 0 km aracınızın çalınma durumunda veya pert olma durumunda 2. yıl döneminde %20, 3. yıl döneminde ise %25 fazlasına kadar ödüyor. 

 

Prim Koruma Teminatı ile istemdışı işsizlik, geçici iş göremezlik veya hastane yatış durumlarında, priminiz karşılanıyor. Hasar durumda Hyundai Kasko anlaşması olan Hyundai Yetkili Servislerinde hızlı çözüm ve kaliteli hizmet anlayışıyla hasarınız orijinal yedek parçalar ile eksiksiz karşılanıyor.

Groupama Sigorta’nın uygulaması Kaskopilot’tan faydalanabilecek olan  Hyundai Kasko poliçe sahibi, E-para kazanabileceği gibi
0850 250 50 50 numaralı hat üzerinden araç asistans hizmetleri, mini hasarların onarımı ve bir çok artı hizmetten de faydalanabilecek.

Groupama hakkında:
Fransa’nın en büyük mütüel sigorta şirketi olan Groupama, tarım ve sağlık sigortalarından evde bakım sigortalarına uzanan pek çok alanda lider konumdadır. Groupama; Fransa dışında, İtalya, Portekiz, Slovakya, Türkiye, Yunanistan, Macaristan, Romanya, Bulgaristan, Çin, Vietnam ve Tunus olmak üzere 11 ülkede faaliyet göstermektedir. Groupama’nın 13 milyon müşterisi ve 33.500 çalışanı bulunmaktadır. Grup, sigortacılık ve bankacılık alanlarında müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerine göre şekillendirilmiş ürün ve hizmetler sunmaktadır.

 

Groupama, Türkiye’deki faaliyetlerine 1991 yılında Güneş Sigorta’nın yüzde 36 hissesini alarak başladı. Daha sonra, 2006 yılında Başak Emeklilik ve Başak Sigorta’yı, 2008 yılında Güven Hayat ve Güven Sigorta’yı satın aldı. 2009 yılında Başak ve Güven şirketlerinin faaliyetlerini ‘Groupama Sigorta A.Ş.’ ve ‘Groupama Emeklilik A.Ş.’ markaları altında birleştirdi. Groupama Emeklilik A.Ş. aynı zamanda Milli Reasürans A.Ş.’nin yüzde 5,8 ile en büyük üçüncü hissedarıdır.

 

“Groupama, 2016 yıl sonu itibarıyla 1.151 milyon TL prim üretimi ve 885 milyon TL Bireysel Emeklilik fon büyüklüğüyle elementer, hayat ve bireysel emeklilik branşları toplamında Türkiye’nin önde gelen sigortacılık gruplarından biridir.” Groupama aynı zamanda, 2.148 özel acentesi, 70 brokeri ve 1.650 Tarım Kredi Kooperatifi’yle birlikte Türkiye’nin en yaygın dağıtım kanalına sahip sigorta şirketlerinden biridir. Groupama Türkiye prim üretiminde, Grubun Fransa harici faaliyet gösterdiği tüm ülkeler arasında ikinci sırada yer almaktadır.

Son Güncelleme : 28 Nisan 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo