Volvo S60 ve V60 Business Edition için yeni Lux versiyonu

Ototeknikveri     03 Mayıs 2017 03:17

Volvo S60 ve V60 Business Edition güncellemeleriyle gelen Lux versiyonu, deri döşeme, arka park kamerası ve 17 inç alaşım jantları içeriyor.

Volvo S60 ve V60 Business Edition için yeni Lux versiyonu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volvo, Business Edition Lux versiyonunun kullanıma sunulmasıyla, filoya uygun S60 ve V60 modellerinin kapsamını genişletiyor. Volvo'nun SE, R-Design ve Cross Country modellerinde halihazırda bulunan Lux versiyonunu temel alan Business Edition Lux, S60 ve V60 modellerine bir miktar daha fazla özellik sunuyor. Şirket otomobili ve filo kullanıcıları arasında popüler olan Business Edition versiyonları şu anda S60/V60 satışlarının %29'unu oluşturuyor. 2016 yılında S60 ve V60 son kullanıcı satışlarının neredeyse yarısını ise Business Edition oluşturdu. Bu oranlar modelin ne kadar popüler olduğunu gösteriyor. Standart S60 / V60 Business Edition, şehir güvenliği otonom acil fren, uydu navigasyonlu Sensus Connect, DAB radyo ve Bluetooth, çift bölgeli iklim kontrolü, seyir kontrolü ve LED gündüz farları gibi bir dizi özellikle donatılıyor. Lux paketinde ise çekici 17 inçlik Rodinia alaşım jantlar, iç kabinde lüks deri döşeme ve piyano siyah kaplamalar ile sürücüye en önemli bilgileri net şekilde ve sürekli ulaştıran aktif bilgi ekranı (active info display) bulunuyor.

 

Bu yükseltmelerin yanı sıra S60 / V60 Business Edition Lux bir de arka park kamerasından faydalanıyor. Bu, park etmeye ve düşük hızlı manevra yapmaya yardımcı oluyor, özellikle de otomobile çekme çubuğu takılıysa manevra yapmak daha güvenli ve kolay hale geliyor.

Volvo İngiltere İş Otomobilleri Satış Sorumlusu Selvyn Cooper yeni versiyon için şunları söyledi: "Volvo'da ürünlerimizi ve hizmetlerimizi daha güvenli ve daha rahat hale getirmek, insanların hayatlarını kolaylaştırmak için müşterilerimizi sürekli dinliyoruz. S60 ve V60 Business Edition sürümlerimiz güvenlik, bağlantı, güç ve verimlilik arasındaki mükemmel dengeye sahip. Bunun yanı sıra müşterinin geribildiriminin bir sonucu olarak, serinin lüks unsurlar da içeren bir versiyonla çeşitlenmesi yönünde bir talep olduğunu gördük. Düşük CO2 emisyonlarının vergi avantajları ve mükemmel yakıt tüketimi ile Business Edition birçok şirketin zaten favorisi. Lux versiyonunun eklenmesiyle S60 ve V60 müşterilerimiz için daha da cazip hale geliyor."

 

Siparişe açılan S60 Business Edition Lux 24.545 sterlinden, V60 ise 25.745 sterlinden satılıyor. D2 dizel versiyonların her ikisi de vergi oranını (BIK: İngiltere'de şirket otomobili kullanan çalışanlardan alınan vergi) sadece %22'ye çekiyor.

Son Güncelleme : 03 Mayıs 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo