Dacia Duster 2018'de Yenilenerek Geliyor

Ototeknikveri     03 Mayıs 2017 01:31

Donanım ve zarifliği, uygun fiyatı ile harmanlayan Dacia, SUV modeli Duster'ın yeni kasası için gün sayıyor.

Dacia Duster 2018'de Yenilenerek Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Renault markasının satın alması ile büyük satış rakamlarına ulaşan Dacia, hız kesmeden üretim ve pazarlama ayaklarını adeta bir çarkın dişlileri gibi işletiyor. Dacia, ürün gamında bulunan arabaları ile modern donanım ve görüntüsünün yanında, ekonomik fiyatları bir arada sunuyor. Markanın adına ve popülaritesine sahip olmasında en büyük katkı Dacia Duster dersek yanılmayız. 2009 yılında hizmet vermeye başlan Dacia'nın SUV otomobili Duster, yakın zamanda çıkan ilk otomatik versiyonu EDC ile pazardaki iddasını tekrarladı. Dacia, Duster yeni neslinde büyükler liginde yer edinecek şekilde daha geniş ve daha pratik bir yedi koltuklu versiyonu ile 2018'de yollarda olucak. 

Önceki modeline göre 7 koltuklu versiyonu ile boyu 200 mm artarak 4,7 metre olacak aracın, 5 koltuklu versiyonunda bu değerin 4,3 metre olması bekleniyor. Kumaş koltuklar, elektrikli ön camlar, DAB radyo ve çelik jantlar giriş seviyesi versiyonlarda dikkat çeken unsurlar olup daha üst modellerde elektronik klima kontrolü, uydu navigasyon ve park sensörleri standart olacak.

Yeni adı Grand Duster olan aracın daha estetik ve yumuşak gövdesi ile hoş bir görüntüye sahip olması hedefleniyor.

Son Güncelleme : 04 Mayıs 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user
  • User

    Misafir59886 Yukarıdaki mavi spor görünümlü duster süper bir model ama ben 2018 dustere tıklayınca karşıma yıne hanttal görünümlü bir model çıkıyor ancak yukarıdaki mavi spor görünümlü çıkarsa duster duster olur gerisi boş modeller ne yaparsanız yapın

    20 12 2017 10:25 Yanıtla Beğen (3) Şikayet Et

  • User

    Misafir72517 ben bayıldım bu modele harıka otesı 10 sene sonra herkese dacıa bence helal beee dacıa

    02 09 2017 12:52 Yanıtla Beğen (2) Şikayet Et

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo