Yenilenen Ssangyong Korando İngiltere'de satışa çıktı

Ototeknikveri     06 Mayıs 2017 08:38

Ssangyong, hafif makyaj operasyonu ile güncellediği Korando modelini İngiltere pazarına sunmaya başladı.

Yenilenen Ssangyong Korando İngiltere'de satışa çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

SsangYong’un güncellenen Korando modeli bu hafta önden çekişli giriş seviyesi SE için 17.000 sterlinden başlayan fiyatlarla piyasaya çıkıyor. Bir üst donanım seviyesi SE 4x4 ise 18.500 sterlinden satılacak. ELX 4x4’ün fiyatı 22.000 sterlin, ELX otomatik modelinin fiyatı ise 23.500 sterline kadar çıkıyor. Modelin dış cephesindeki değişiklikler arasında Tivoli ve Tivoli XLV ile benzer yeni ön panjur ve farlar, yeni sis lambaları, daha alçak etekler ve kaput bulunuyor. 2017 Korando aynı zamanda 11 LED lambalı gündüz sürüş ışıkları ile gelişmiş görüş sağlıyor. İçeride, tüm modellerde yeni ve ergonomik direksiyon simidi, elektrikli ve ısıtmalı kapı aynaları, RDS radyo, iPod ve Bluetooth bağlantısı, klima, siyah camlar ve tavan rayları dikkat çekiyor.

 

ELX donanım seviyesinde ön ve arka park sensörleri, arka görüş kamerası, 7 inç dokunmatik ekran, TomTom uydu navigasyon, yeni 18 inç elmas kesim jantlar, deri koltuklar, ısıtmalı direksiyon, ısıtmalı ön ve arka koltuklara da sahip olunabiliyor. 

 

2017 Korando’nun kaputunun altında 2.2 litre dizel motor bulunuyor. Motorun güç çıkışı 178 hp, tork değeri 400 Nm. Motor 6 vitesli manuel ya da opsiyonel 6 vitesli Aisin otomatik şanzımanla birlikte çalışıyor.

Son Güncelleme : 07 Mayıs 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo