Yeni Renault Koleos siparişe açıldı

Ototeknikveri     06 Mayıs 2017 09:26

Yeni Renault Koleos fiyatları Fransa’da 29.900 euro’dan başlıyor. Siparişler 5 Mayıs 2017 tarihinden itibaren alınmaya başlandı.

Yeni Renault Koleos siparişe açıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Renault Koleos modeli için 15 – 19 Haziran tarihleri arasında bayilerde özel tanıtım etkinlikleri yapılacak. Koleos halihazırda Avustralya, Güney Amerika ve Asya’da satıştaydı, Mayıs ayı itibariyle Avrupa piyasalarına da gelmiş oldu. Siparişe açılan modelin Haziran ayı içinde teslimatları da başlayacak. Talisman, Talisman Estate ve Espace ile birlikte Renault’nun lüks seçenekleri arasında bulunan yeni Koleos SUV, Captur ve Kadjar’ın da üzerinde markanın crossover serisinin lideri. Koleos ayrıca Clio, Espace, Talisman ve Captur’dan sonra Initiale Paris lüks versiyonu da hazırlanan beşinci Renault modeli oldu.  Tüm özellikleriyle saf bir D segmenti SUV olan model heybetli ve seçkin stilini kalite ve konforla harmanlıyor. Ayrıca All-Mode 4x4i dört çekişli sürüş teknolojisi, lüks iç kabin donanımı, 2.71 metrelik aks aralığı ve 4.67 metre genel uzunluk sayesinde rekor genişlikte bir kabin alanı, R-Link 2 dokunmatik ekranlı multimedya tablet sayesinde bağlantılı ve segziel bir deneyim yeni Koleos’un öne çıkan özellikleri arasında.

 

Yeni Koleos serisi başarısını kanıtlamış bir dizi güç aktarım organı ve teknolojiyle birlikte geliyor. 130 ve 175 hp gücünde dizel motorlar X-Tronic otomatik şanzıman ya da manuel şanzımanla sunuluyor. 

 

Yeni Koleos’un vergi dahil fiyatı Fransa’da 29.900 euro’dan (iki çekişli, manuel dci 130 versiyonu için) başlıyor. 

Son Güncelleme : 07 Mayıs 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo