Hyundai Kona Lizbon'da Kamuflajsız Görüntülendi

Ototeknikveri     10 Mayıs 2017 11:37

Hyundai B segmentinde ilk SUV atağını iddalı olduğu Kona modeli ile yapmaya hazırlanıyor.

Hyundai Kona Lizbon'da Kamuflajsız Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hyundai'nin yeni küçük sınıf crossover modeli Kona kamuflajsız görüntülendi. Sevenlerinin merakla beklediği Hyundai'nin B segmentindeki ilk SUV modeli Kona, Portekiz'in başkenti Lizbon'da yapılan reklam çekiminde tamamen görüntülendi. Adını Hawaii'deki popüler tatil merkezinden alan Kona, Hyundai'nin Avrupa'da Grand Santa Fe, Santa Fe ve Tucson'dan oluşan SUV ailesinin dördüncü üyesi olacak. Eylül 2017'de yapılacak Frankfurt Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkması beklenen Kona'nın, ince far görüntüsü Jeep Cherokee ve Citroen C4 Picasso'dan izler taşıyor. Bu syaede zarifliği sevenlerinin beğenisini kazanmayı hedefleyen yeni Hyundai Kona, küçük kompakt crossover modeller gibi yerden yüksekliğe ve çamurluklar ile tamponların alt kısmında plastik gövde kaplamalarına sahip. 

Segmentinde Nissan Juke, Renault Captur ve Opel Mokka X gibi rakiplerin karşısına çıkacak olan Kona için standartları belirleyeceği ve doğru bir fiyat politakasıyla birlikte SUV segmentindeki tüm dengeleri değiştirebileceği söyleniyor.

Son Güncelleme : 10 Mayıs 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user
  • User

    Misafir69281 Hyundai'nin çaktırmadan kopya çekmesine hasta oluyorum Jeep Cherokee'nin Koreli versiyonu olmuş. Yıl olmuş 2017 Hyundai hala kopya çekiyor yazık Hyundai'ye

    11 05 2017 02:01 Yanıtla Beğen (0) Şikayet Et

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo