Ford, Kuga, Focus ve Transit için 'Energi' adını tescil etti

Ototeknikveri     11 Mayıs 2017 04:01

Yeni isim tescili, yakında çıkacak benzinli - elektrikli hibrit versiyonları işaret ediyor. Ocak ayında firma yöneticileri söz konusu modelleri onaylamıştı.

Ford, Kuga, Focus ve Transit için 'Energi' adını tescil etti
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ford, önümüzdeki birkaç yıl içinde elektrikli güç aktarma organlarına sahip olacak yeni modellerin yanısıra, 'Energi' adını yeniden tescil ettirmek için başvuruda bulundu. Ocak ayında markanın yeni hibrit ve elektrikli modellerin hazırlığı içinde olduğu doğrulanmıştı. Ford'un Kuga ve Explorer SUV'leri, ayrıca Focus ve Transit Custom için Energi isimli versiyonlara yönelik bekleyen bir tescil başvurusu var. Tescil başvurusu Ford'un Avrupa kolu için yapıldı ve modellerin hepsinin İngiltere ve Avrupa pazarına yönelik olduğu düşünülüyor. Energi ismi Avrupa'da en son C-MAX'in hibrit bir versiyonu için kullanılmıştı. Bu versiyon İngiltere'de mevcut değildi ancak Kuga, Focus ve Transit hibrit versiyonlarının İngiltere'ye de gitmesi bekleniyor. Ayrıca planlarda bir de hibrit Mustang var, bu model diğerlerinden önce ABD pazarında sunulacak.

Şu anda, Explorer büyük SUV, Rusya, ABD ve Venezuela'da aynı anda üretiliyor. Explorer Energi adının Avrupa'da tescil edilmesi, Ford'un SUV modellerin patlama yaşadığı diğer pazarları da düşündüğünü gösteriyor.

Son Güncelleme : 11 Mayıs 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo