Hyundai Kona kamuflajsız görüntülendi

Ototeknikveri     11 Mayıs 2017 08:22

Hyundai'nin SUV serisinde dördüncü model olan Kona, özellikle Avrupa'yı hedef alıyor ve fiyatı 15.000 pound'dan başlayacak.

Hyundai Kona kamuflajsız görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hyundai Kona küçük SUV resmi olarak Haziran ayında tanıtılacak. Otomobil, lansmanına sayılı günler kala kamuflajsız görüntülendi. Bir Facebook sayfasında yayınlanan fotoğrafta otomobilin tanıtım çalışmaları için videoya çekildiği görülüyor, ayrıca dış cephe tasarımı ilk kez net şekilde karşımıza çıkıyor. Araba, ikiz farlar ve basamaklı bir ön panjur ile diğer Hyundai modellerinden farklı bir tasarım yönüne sapmış. Arka kısım Tucson ile benzer bazı çizgileri paylaşıyor. Yeni fotoğrafta model ilk kez kamuflajsız görülebiliyor. Daha önce yayınlanan fotoğraflar, Nürburgring'de kamuflaj altında olan bir test otomobiline aitti. Nissan Juke rakibi, önümüzdeki ay siparişe açılacak ve yaklaşık 15,000 pound fiyatla İngiltere'de satılacak. Hyundai'nin serisinde dördüncü SUV olacak model, Hyundai'yi 2021 yılına kadar piyasadaki en büyük Asyalı otomobil üreticisi haline getirme arzularının bir parçası olarak Avrupalı müşterileri hedefliyor. Hyundai Kona, bu Eylül ayında Frankfurt otomobil fuarında tanıtılacak ana şirket Kia'nın Stonic modeli ile aynı temelleri paylaşıyor.

 

Kona, Hyundai tarafından 'gerçek SUV' olarak tanımlanıyor ve dört tekerlekten çekişe sahip olacak, aynı zamanda daha büyük Hyundai Santa Fe ile aynı teknolojileri paylaşabilir. I30'un aksine, Kona global bir model ve sektörde rekabetin en yoğun olduğu piyasalardan birine giriyor.  Gerçek SUV değerlerine sadık kalan Kona, bu anlamda Juke ve Kia Soul gibi daha kentli bir imajla pazarlanan rakiplerinden ayrılıyor.

 

Hyundai'nin Avrupa atağının bir parçası olarak, Hawaii'deki bir yerleşim yerinden adını alan Kona'nın ardından, 29 yeni model daha gelecek.

Son Güncelleme : 11 Mayıs 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo