BMW, yeni 3 Serisi edition modellerini tanıtıyor

Ototeknikveri     13 Mayıs 2017 04:49

Temmuz 2017'den itibaren üç yeni edition modeli ve ilave standart veya opsiyonel ekipman ile BMW 3 Serisi özelleştirme için çok daha fazla olanak sunacak.

BMW, yeni 3 Serisi edition modellerini tanıtıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Edition Sport Line Shadow, Edition Luxury Line Purity ve Edition M Sport Shadow için seçilebilecek özel ekipmanlar, renk seçenekleri, hafif alaşım jantlar ve döşeme seçenekleri, mevcut donanım seviyelerinin yanı sıra, 3 Serisi'ni daha da kişiselleştirebilmenizi sağlıyor. BMW 3 Serisi Sedan ve BMW 3 Serisi Touring için standart donanım ayrıca LED farlar ve LED sis lambalarını da içeriyor. Ayrıca, yeni Edition Sport Line Shadow versiyonu da sunuluyor.

 

Edition Sport Line Shadow

Yeni Edition Sport Line Shadow, farlar ve arka lambalar için siyah eklentiler, ön panjur etrafında yeni aksanlar ve alt hava kanallarında eklentiler, siyah krom egzoz boruları gibi seçenekleri içeriyor. Buna ek olarak, jet siyahı renginde 18 inç hafif alaşım ve iki kollu jantlar sunuluyor.

Edition modellerinin kokpitinde yeni, özgün bir kontrast dikişli gösterge paneli, yeni özelliklere sahip bir alet kümesi ve yeni spor direksiyon bulunuyor. Spor koltuklar kumaş / deri kombinasyonuyla döşenmiş, kabinde Pearl Gloss Chrome aksan şeritleri ve Dark Aluminium Carbon yüzeyler bulunuyor.

 

Edition Luxury Line Purity

Edition modellerinin dış cepheleri yan pencerelerde, hava girişlerinde, ön panjurun çıtalarında ve çevresinde, arka tampon kapağında ve egzoz borularında saten finişli alüminyum kullanımı gibi özelliklerle öne çıkıyor. Yine saten finişli alüminyum 17 inç hafif alaşım jantlar bu modellere daha da ayırt edici bir hava katıyor. 19 inç hafif alaşım jantlar ise BMW 3 Serisi Luxury Line Purity için özel tasarlanmış ve opsiyonel olarak sunuluyor.

Edition modellerinin tamamında yeni Cognac renginde deri döşeme sunuluyor. Ayrıca ahşap Fineline Light kaplamalar ve Pearl Gloss Chrome şeritler bu modellerle ilk kez sunulacak. BMW 3 Serisi Edition Luxury Line Purity aynı zamanda yeni spor direksiyon simidi, kontrast dikişli konsol ve ilave özellikler sunan kontrol paneli ile geliyor.

Edition M Sport Shadow

Edition M Sport Shadow versiyonu siyah farlar ve koyu renk arka lamba eklentileri, siyah BMW böbrek tipi ön panjur, Chrome Black egzoz boruları, LED sis lambaları ve alt hava girişleri için siyah eklentilere sahip. 19 inç M hafif alaşım jantlar iki kollu tasarıma sahip ve Orbit Grey rengi ile opsiyonel olarak sunuluyor.

İç kabinde spor koltuklar siyah deri kaplama ve mavi kontrast dikişlere sahip. Kabinde Dark Alüminum Carbon kaplamalar, Pearl Gloss Chrome aksan şeritleri, özel kontrol paneli ve kontrast dikişli konsol kaliteli bir ambiyans yaratıyor. Ayrıca, olağanüstü dinamik Edition modelleri M spor süspansiyon, M aerodinamik paketi, 18 inç M hafif alaşım jantlar, M deri kaplama direksiyon, Anthracite tavan kaplaması, M kapı eşikleri ve SPORT+ moduna sahip Sürüş Deneyimi Kontrol sistemi ile donatılmış. 

Standart LED farlar ve LED sis lambaları

Üç yeni Edition modelinin piyasaya çıkışıyla birlikte, BMW 3 Serisi Sedan ve BMW 3 Serisi Touring modelleri için özel donanım seçenekleri de artıyor. Gelecekte, standart donanımda sadece LED farlar değil LED sis lambaları da yer alacak. Sunset Orange versiyonu da yeni bir kaporta rengi olarak sunulacak. 

Professional navigasyon sistemiyle birlikte, işletim sistemi iDrive, dokunmatik kontrol ekranı (Control Display) ile destekleniyor. 

 

BMW 3 Serisi Sedan ve BMW 3 Serisi Touring modellerinin tüm versiyonları artık opsiyonel çok fonksiyonlu kontrol paneli ekranı ile geliyor. Kokpitteki dijital TFT renkli ekranda sürüşle ilgili bilgiler kişiselleştirilebilir bir tasarımla sunuluyor. İçerik ve grafik seçenekleri sürüş deneyimi kontrolü butonuyla seçilen sürüş moduna göre değişiyor.

Son Güncelleme : 13 Mayıs 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo