2017 Temmuz'da BMW modellerine yükseltmeler geliyor

Ototeknikveri     13 Mayıs 2017 07:47

Yaz aylarından itibaren yeni BMW 5 Serisi Sedan ve BMW 5 Serisi Touring için yeni versiyonlar piyasaya sunulurken, BMW 7 Serisi daha fazla standart donanımla gelecek.

2017 Temmuz'da BMW modellerine yükseltmeler geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yaz aylarından itibaren yeni BMW 5 Serisi Sedan ve BMW 5 Serisi Touring için yeni versiyonlar piyasaya sunulurken, BMW 7 Serisi daha fazla standart donanımla gelecek, yeni menüsüyle iDrive işletim sistemi ve dokunmatik ekranlı Control Display, gerçek zamanlı trafik bilgisi ve otomobilden otomobile tehlike uyarısı daha fazla modelde sunulacak, ayrıca park bilgileri sisteminin çalıştığı şehir sayısı artırılacak.

Yeni BMW 5 Serisi'nin motor portföyündeki çeşitlilik, birçok model için standart donanımın yanı sıra teknoloji, çalışma, konfor ve bağlantı alanlarındaki yeni işlevler ve ek seçenekler de artırılacak. Bu yükseltmeler ile modellerin çekiciliği daha da artacak. Temmuz ayından itibaren yeni BMW 5 Serisi'nin Sedan ve Touring modelleri dört silindirli benzinli motora sahip yeni bir giriş seviyesiyle sunulacak. Ayrıca, sırasıyla dört veya altı silindirli iki ilave dizel motor seçeneği de olacak.

BMW 2 Serisi Tourer ve BMW X1, üç silindirli, daha da gelişmiş bir benzinli motor ile donatılmış olacak. Geniş kapsamlı standart donanım özellikleri, BMW 7 Serisi ve BMW X5 ve BMW X6 için ConnectedDrive navigasyon paketi, daha fazla sürücü destek sistemi ve çok fonksiyonlu bir kontrol panelini de içerecek. BMW 3 Serisi Sedan ve Touring'in tüm model versiyonları standart far olarak LED farlar ve hafif alaşım jantlar ile birlikte gelecek. Dinamik karakterlerine uygun olarak, en güçlü dizel veya benzinli modeller Sport Line donanım seviyesinden itibaren sunulacak.

Temmuz ayından itibaren, iDrive işletim sisteminin Kontrol Ekranı, pek çok ilave modelde hareketli, canlı grafiklerle sofistike bir yerleşim sunan fonksiyonel bir menüye sahip olacak. Ayrıca, araç Professional, Navigation veya Navigation Plus navigasyon sistemleri ile donatılmışsa, merkezi monitörü dokunmatik ekran şeklinde kullanmak mümkün olacak.

Gerçek Zamanlı Trafik Bilgileri'nin fonksiyonları da geliştirildi. Yeni tehlike uyarı sistemi, akıllı ağ ve otomobiller arası iletişime dayanıyor. Dijital park yeri arama servisi Sokak Üzerinde Park Bilgileri (On-Street Parking Information) ise artık yedi Avrupa kentinde sunuluyor.

Son Güncelleme : 13 Mayıs 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo