Hyundai Kona yine görüntülendi

Ototeknikveri     17 Mayıs 2017 04:16

Hyundai'nin yeni Kona modelin bu yılın ikinci yarısında satışa çıkması bekleniyor.

Hyundai Kona yine görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hyundai Kona, Portekiz’de yine kameralara yakalandı. Yeni model artık yollara çıkmaya hazır ve önümüzdeki haftalarda resmi olarak tanıtılması bekleniyor.  Kona, Honda HR-V, Toyota C-HR, Mazda CX-3, Nissan Juke ve Renault Captur gibi modellerle yarışacak. Modelde diğer Hyundai modelleri ile çok az benzerlik taşıyan tamamen yeni bir tasarım yaklaşımı uygulandı. SUV, özellikle Avrupa ve diğer Batı piyasalarını hedefliyor. Hyundai Kona iki tonlu bir renk şemasına sahip. Basamaklı ön panjur, iki kademeli LED farlar, kaslı çamurluklar, entegre tavan rayları, gri gövde kaplaması, geniş beş kollu alaşım jantlar ve ince arka farlar modeldeki yenilikler arasında. 

Kona’nın Hyundai i30 ile aynı platformu paylaşması bekleniyor. 1.0 litre turboşarjlı benzinli, 1.4 litre turboşarjlı benzinli ve 1.6 litre turboşarjlı dizel motorlar modelin güç aktarım seçeneklerini oluşturacak. Hyundai’nin ayrıca pilli ve tam elektrikli bir versiyon üzerinde çalıştığı söyleniyor. Şanzıman seçenekleri arasında 6 vitesli manuel ve 7 vitesli çift debriyajlı otomatik şanzıman bulunuyor. Hyundai Kona standart olarak önden çekişli sistemle sunulacak, bunun yanı sıra opsiyonel dört çekişli sürüş sistemi de sipariş edilebilecek.

Hyundai Kona’nın Avrupa ve diğer uluslararası piyasalarda bu yılın ikinci yarısında çıkması bekleniyor. Model, Toyota C-HR, Honda HR-V, Mazda CX-3 ve Nissan Juke ile rekabet edecek.

Son Güncelleme : 18 Mayıs 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user
  • User

    Misafir73650 Hyundai'nin yeni i30 ile başlayan tasarım çizgisini hiç beğenmiyorum. Kona da bildiğin Jeep Cherokee'nin Koreli versiyonu gibi olmuş. Yıl olmuş 2017 Hyundai hala kopya çekiyor. Hyundai'nin çaktırmadan kopya çekmesine hasta oluyorum

    17 05 2017 06:03 Yanıtla Beğen (3) Şikayet Et

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo