Yeni Fiat Argo'nun içi de göründü

Ototeknikveri     22 Mayıs 2017 03:38

Giriş seviyesi ve en üst donanım seviyesi Fiat Argo'nun iç kabini görüntülendi. Üst modeller Android Auto destekli dokunmatik multimedya sistemine sahip olacak.

Yeni Fiat Argo'nun içi de göründü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Giriş seviyesi Fiat Argo'nun iç kabini casus fotoğrafçılar tarafından görüntülenirken, üst donanım seviyesi Argo Sporting versiyonunun iç kabini üreticinin paylaştığı resmi bir videoda ortaya çıktı. Fiat Punto halefinin önümüzdeki ay Brezilya'da satışa sunulması bekleniyor. Argo Sporting, krom ve karbon fiber kaplamalar ve çift tonlu kırmızı ve siyah detaylara sahip olacak, daha düşük özellikli model ise tamamen siyah bir iç mekan ile geliyor. Direksiyon simidi ve klima kontrolleri Fiat Egea (Tipo) ile benzer ancak kabinin geri kalanı özgün bir tasarıma kavuşuyor. Orta konsolda ASR, durdur/başlat sistemi ve acil durum ışıklarının düğmelerinin altına yerleştirilen üç havalandırma kanalının yanı sıra otomatik klima kontrolü (daha düşük versiyonlarda manuel sistem) bulunuyor.

Argo Sporting'te geniş ve renkli MID ve dokunmatik ekranlı sistem, her iki tarafında düğmelerle dikkat çekiyor. Videoda, sistemin Android Auto ile çalıştığı doğrulanıyor. Apple CarPlay'in ise bağlantı paketinde bulunup bulunmadığı henüz belli değil. Alt modellerde, HVAC menfezlerinin üzerinde tek yuva (single-DIN) bir ses sistemi bulunuyor.

Fiat Argo'nun motor seçenekleri 1.0 litrelik FireFly, 1.3 litrelik FireFly ve 1.8 litrelik EtorQ Evo flex-yakıtlı motorlardan oluşuyor. 1.3 ve 1.8 litrelik motorlarda 5 vitesli Dualogic otomatik manuel şanzıman veya otomatik şanzıman bulunabiliyor, 5 vitesli manuel şanzıman ise tüm versiyonlarda standart.

Son Güncelleme : 22 Mayıs 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo