2019 Volvo XC40 iç kabini görüntülendi

Ototeknikveri     23 Mayıs 2017 12:58

Volvo, yeni CMA platformunu kullanarak tamamen yeni bir kompakt SUV hazırlıyor.

2019 Volvo XC40 iç kabini görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni XC40 modeli, Audi, BMW ve Mercedes-Benz'in Q3, GLA ve X1 gibi karşılaştırılabilir ürünleriyle rekabet edecek. Lüks Alman üçlüsü büyük satış hacimlerinden dolayı bu alanda başka oyuncu yokmuş izlenimi verse de, Lexus, Range Rover ve Infiniti'nin de diğer otomobil üreticileriyle kıyaslanabilir ürünleri var. Volvo, birçok açıdan Almanlarla savaşabileceğini gösterdi ve XC40 sadece otomobil üreticisinin kabiliyetlerinin altını çizecek. Yeni ürünün şirketin hızını korumak için çok iyi olması gerekli ve Volvo doğru yolda gibi görünüyor. Casus fotoğrafçılar bu kez iç kabiniyle birlikte yeni XC40 modelini görüntüledi. Gördüğünüz gibi, otomobil şirketin en yeni tasarım fikirleri ve malzemeleri ile birlikte geliyor. Bu da XC40 müşterilerinin içeride adeta küçültülmüş bir XC90 ile karşılaşacağı anlamına geliyor. Fotoğraf galerisinde görebileceğiniz gibi, yeni model, orta konsol, multimedya ünitesi, direksiyon ve havalandırma kanalları bakımından büyük kardeşi ile benzer bir stille geliyor. Ön koltuklar, Volvo'nun son yıllarda alıştığımız şekline sahip.

 

Kamuflaj hala dış tasarımı örtüyor ancak otomobilin T şeklindeki "Thor's Hammer" LED gündüz farları ile birlikte geldiği anlaşılıyor. Arka tarafın XC90'dan etkilenmesi beklenirken yan taraf herhangi bir sürpriz barındırmıyor gibi görünüyor. Elbette hiç bir otomobil tamamen kusursuz değildir ancak Volvo'nun yeni modelinin lüks Alman üçlüsüyle boy ölçüşebilecek bir ürün olduğunu söylemek doğru olacaktır. Bunun bir nedeni de Volvo'nun piyasadaki her şeyden farklı bir tasarım dili sunarken arabalarını her yönüyle geliştirmesi.

 

Kompakt SUV'ler günümüzde çok popüler ve bu eğilim gelecek yıllarda da devam edecek gibi görünüyor. Volvo, yeni XC40 ile otomobillerini yükseltmek isteyecek mevcut müşterilerinin yanı sıra yeni müşterileri de showroomlara çekebilir..

Son Güncelleme : 24 Mayıs 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo