Fiat X6S Buenos Aires Motor Show'da tanıtılabilir

Ototeknikveri     24 Mayıs 2017 03:55

Fiat Linea ve Fiat Siena'nın yerini alacak yeni sedan otomobil 2018'in ortalarında satışa sunulacak.

Fiat X6S Buenos Aires Motor Show'da tanıtılabilir
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fiat Argo ile birlikte Fiat, 9 Haziran'da açılacak 2017 Buenos Aires Motor Show'da yeni bir sedan sergileyecek. Şirketin Arjantin kolu haberi Twitter'dan verdi. Bu model muhtemelen Fiat Argo tabanlı bir sedan ve kod adı Fiat X6S. Fiat X6S, Fiat Linea ve Fiat Siena'nın yerine geçecek. Yapısal değişiklikler dışında, Fiat X6S Fiat Argo'ya benziyor. Jonathon Machado'nun hazırladığı dijital çizim, sedan versiyonunun nasıl görüneceği hakkında fikir veriyor. Fiat X6S sadece dış cephe tasarımını değil, iç kabin ve mekanik konfigürasyonlarını da Fiat Argo hatchback ile paylaşacak. Fiat'ın yeni sedan otomobili üretim formunda mı yoksa üretime yakın bir konsept olarak mı tanıtacağı henüz bilinmiyor. Yerel basında çıkan haberlerde, modelin satışlarının 2018'de başlayacağı, dolayısıyla üretim formunda tanıtılacağı belirtildi. Yeni sedan otomobilin üretimi Arjantin Cordoba'da gerçekleşecek.

Fiat Argo'nun ise gelecek ay Brezilya'da satışa çıkması bekleniyor. Fiat modeli üç motorla sunacak: 1.0 litrelik FireFly, 1.3 litrelik FireFly ve 1.8 litrelik EtorQ Evo flex-fuel (birden fazla yakıt türüne uygun). Şanzıman seçenekleri arasında 5 vitesli manuel, 5 vitesli Dualogic otomatik manuel ve 6 vitesli otomatik yer alıyor.

 

Geniş ve renkli bir MID, üç kollu çok fonksiyonlu direksiyon simidi, bağımsız bir ekrana sahip Uconnect bilgi-eğlence sistemi, direksiyon üzerinde vites değiştirme kanatları ve seyir kontrolü, Fiat X6S'yi süsleyecek özelliklerden bazıları.

Son Güncelleme : 24 Mayıs 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo