Yeni BMW 8 Serisi konsepti gelecek yenilikleri haber veriyor

Ototeknikveri     26 Mayıs 2017 02:58

BMW 8-Serisi konseptinin ilk fotoğrafları, 26 Mayıs'ta Concorso d'Eleganza Villa d'Este etkinliğinde gerçekleştirilecek tanıtımı öncesinde internette yayınlandı.

Yeni BMW 8 Serisi konsepti gelecek yenilikleri haber veriyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

8 Serisi konsepti, iki kapılı, şık bir coupe. Otomobilin ön fasyasında devasa böbrek şekilli ön panjur ve ince farlar görülüyor. Ayrıca eğimli ön cam, geniş ön çamurluk hava girişleri, hafif alaşım jantlar, dev fren diskleri ve altın kaliperler dikkat çekiyor. 

Arka kısım çok net görünmüyor ancak modelin yumuşak eğimli bir tavan çizgisine sahip olduğunu görüyoruz; bu tavan çizgisi, entegre bir spoyleri karşılamak için hafifçe aşağıya iniyor. Konsept aynı zamanda agresif bir arka tampona ve ikili egzoz sistemine sahip.

Konsept, 2018'de piyasaya sürülecek bir üretim modelinin önizlemesi için tasarlandı. Araba kısmen 6 Serisi Coupe'nin yerini alacak ve BMW Yönetim Kurulu Başkanı Harald Krüger tarafından "firmanın serisine saf otomotiv heyecanını kazandıracak gerçek bir rüya otomobili" olarak nitelendiriliyor.

 

BMW model hakkında ağzını sıkı tuttu ancak arabanın 5- ve 7-Serilerini destekleyen CLAR platformunu kullanması bekleniyor. Söylentilere göre, model muhtemelen 601 hp güç çıkışı ve 799 Nm tork değerine sahip 6.6 litrelik V12 motor dahil tanıdık motor seçeneklerinden güç alacak.

Bu yılın başlarında, BMW'nin 825, 830, 835, 850, 845, 860, M8 ve M850 dahil olmak üzere bir dizi ismi tescik ettirdiği doğrulandı, bu nedenle bir M8 de planlar arasında olabilir.

Son Güncelleme : 26 Mayıs 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo