Mitsubishi Ukrayna polisine 635 adet Outlander hibrit teslim etti

Ototeknikveri     29 Mayıs 2017 07:28

Mitsubishi'nin bugüne kadar aldığı en büyük PHEV (tak-çalıştır hibrit otomobil) filo siparişi Ukrayna polis teşkilatından geldi.

Mitsubishi Ukrayna polisine 635 adet Outlander hibrit teslim etti
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) yerel ithalatçısı ve distribütörü MMC Ukraine aracılığıyla 25 Mayıs'ta Ukrayna Ulusal Polisi'ne 635 adet Outlander PHEV aracı teslim ettiğini açıkladı. Kiev'de yapılan teslim törenine Ukrayna Başbakanı ve MMC başkanı ve CEO'su Osamu Masuko katıldı. Araç siparişi, bir dizi Japon şirketi tarafından Ukrayna Hükümeti ile imzalanan ticaret anlaşmasından kaynaklanıyor.

Kyoto Protokolü Yeşil Yatırım Programı kapsamında CO2 ve sera gazlarını azaltma politikasının bir parçası olarak, Ukrayna hükümeti Outlander hibrit otomobilleri polis aracı olarak kullanacak. MMC yine aynı program kapsamında Ekim 2011'de Estonya hükümetine 507 adet i-MiEV tam elektrikli otomobil teslim etmişti. MMC Başkanı ve CEO'su Osamu Masuko, teslim töreninde şunları söyledi: "Ukrayna hükümetine Outlander otomobilleri kullanma kararı verdikleri için teşekkür ediyorum ve ülkenin polis teşkilatı için doğru seçim olduğuna inanıyorum. Mitsubishi Outlander PHEV çevreye duyarlı olmasının yanısıra polis kullanımı için son derece elverişli 4 tekerlekten çekiş sistemi 'Super All-Wheel Control' gibi en son teknolojileri de içeriyor." 

 

2013'teki lansmanından bu yana, Outlander PHEV, (2016 yılının sonu itibariyle) toplam 80.768 adet satış kaydetti ve Avrupa'daki en çok satan dördündü tak-çalıştır hibrit otomobil oldu.

Son Güncelleme : 30 Mayıs 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo