Özel: Yeni 2018 Hyundai Kona kamuflajsız görüntülendi

Ototeknikveri     30 Mayıs 2017 06:54

Hyundai piyasaya çıkışı yaklaşan Kona'nın resmi ipucu kampanyasına devam ederken, otomobil kamuflajsız görüntülenerek tamamen ortaya çıktı.

Özel: Yeni 2018 Hyundai Kona kamuflajsız görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Hyundai Kona, Pazar sabahı erken saatlerde Madrid şehir merkezinde, bir tanıtım videosu veya TV spotu çekiminde görüntülendi. Çekim sırasında bir grup Mercedes V-Class otomobil trafiği kapatarak video çalışması için alan açılmasını sağlıyordu. Görüntülenen model açık mavi bir versiyondu. Hyundai yeni Kona'nın tasarımının farklı ve özel olmasını istedi ve bu durum otomobile ilk baktığınız anda göze çarpıyor. İddialı ön kısım, LED farlar üzerine monte edilen gündüz sürüş ışıkları, yeni basamaklı ön panjur ve çok sayıda plastik kaplamayla dikkat çekiyor. Arka kısımda ise daha büyük Tucson modelinden gelen tasarım ipuçlarını, sinyal ve sis farlarının yanı sıra arka lambaları da barındıran ikinci aydınlatma setini ve aynı iddialı stili görüyoruz. Otomobil genel olarak farklı ve taze görünüyor, ancak müşterilerin Hyundai'nin yeni imajına nasıl cevap vereceğini henüz bilinmiyor.

Yeni Hyundai Kona'nın şık dış görünümü altında, i20 ve i30 parçalarının bir karışımını kullandığı biliniyor, ayrıca opsiyonel olarak dört tekerlekten çekişli bir sürüm de sunulacak. Motor seçenekleri arasında, i20 ve i30 modellerinde halihazırda sunulan 1.0 ve 1.4 litrelik turbo şarjlı motorların yanı sıra dizel seçenekler de yer alıyor.

 

Önceki fotoğraflarda Kona'nın iç kabinini de görmüş, dokunmatik ekran gibi yeniliklerle karşılaşmıştık. Hyundai önümüzdeki haftalarda yeni Kona'yı ortaya çıkarmayı planlıyor. Kona, Renault Captur, Nissan Juke ve VW T-Roc ile rekabet edecek.

Son Güncelleme : 30 Mayıs 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo