İşte kamuflajsız 2018 Renault Megane R.S.

Ototeknikveri     31 Mayıs 2017 04:24

2018 Renault Megane R.S.'nin birkaç gün önce Monaco Grand Prix'sinde sarı ve siyah kamuflajla görüntülenmesinden hemen sonra, şimdi de otomobilin kamuflajsız görüntüsü internete sızdı.

İşte kamuflajsız 2018 Renault Megane R.S.
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Beyaz renkteki araba, daha önceki prototiplerde görülen gümüş ve siyah jantlara sahip tekerleklerin üzerine oturuyor. Fotoğraf ayrıca ön tekerleklerin arkasında küçük hava çıkışları, keskin hatlara sahip bir kaporta, küçük bir tavan spoyleri ve difüzörün ortasından çıkan dikdörtgen bir egzoz da dahil olmak üzere modelin göz alıcı tasarım öğelerini ortaya koyuyor.

Önceki nesil Megane R.S. üç kapılı olarak sunulurken, yeni model üç kapılı araçlara olan talebin azalması nedeniyle sadece beş kapı olarak satılacak. 2018 modeli için bir diğer ilk ise, çift debriyajlı bir EDC şanzıman ve altı vitesli bir manuel şanzıman ile sunulması. Yeni modelin kalbinde 2.0 litrelik turboşarjlı, 300 hp'lik dört silindirli bir motor olacak. Renault ayrıca, otomobil için arkadan çekişli sürüş sisteminin yeni bir versiyonunu geliştirdi ve bunu kilitli diferansiyelle birlikte spor süspansiyonla eşleştirecek.

 

2018 Megane RS, 12 Eylül'de Frankfurt Motor Show'da resmi olarak ilk kez tanıtılacak.

Son Güncelleme : 31 Mayıs 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo