SCENIC INITIALE PARIS: Fransız tarzı gerçek zarafet

Ototeknikveri     31 Mayıs 2017 05:08

SCENIC ve Grand SCENIC'in INITIALE PARIS versiyonları 7 Haziran'da siparişe açılıyor.

SCENIC INITIALE PARIS: Fransız tarzı gerçek zarafet
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fransa'da, SCENIC INITIALE PARIS ve Grand SCENIC INITIALE PARIS için siparişler 7 Haziran 2017'de alınmaya başlanacak. İki model 14-18 Eylül 2017'de Renault bayi ağının tanıtım haftası boyunca ülkenin dört bir yanındaki showroomlarda sergilenecek. Yeni INITIALE PARIS modelleri, zarafeti, benzersiz stil ve segmentte çığır açan güçlü özelliklerle birleştiriyor. ESPACE, CLIO, KOLEOS ve CAPTUR'un INITIALE PARIS versiyonlarının piyasaya sürülmesinin ardından, şimdi de SCENIC serisinde ilk INITIALE PARIS piyasaya sürülüyor. SCENIC ve Grand SCENIC INITIALE PARIS, özel bir sürüş deneyimine ek olarak markanın bilgi birikimini yansıtacak ve seyahat konforu açısından en üst kaliteyi sunacak.

 

SCENIC INITIALE PARIS ve Grand SCENIC INITIALE PARIS, özel 20 inç jantlar, yıldız desenli ızgara, Renault logosu altında INITIALE PARIS logosu, LED viraj lambaları ve özel, erik kurusu tonlarıyla metalik Ametist Siyah boya gibi özelliklere sahip.

INITIALE PARIS logolu krom kapı eşik koruyucuları ve siyah veya gri desenli INITIALE PARIS kabartmalı Nappa deri döşeme seçeneği gibi özellikler sayesinde aynı kalite iç kabinde de bulunabiliyor. INITIALE PARIS logolu ve Nappa deri kaplamalı vites kolu ve direksiyon simidi de iç kabindeki lüks özellikler arasında. Elektrikli olarak ayarlanabilen, masaj yapan, ısıtmalı koltuklar zarflı baş desteğiyle donatılmış, ayrıca multimedya sistemini çevreleyen orta konsol için özel bir renk kullanılmış. 

 

SCENIC INITIALE PARIS ve Grand SCENIC INITIALE PARIS, Bose® ses sistemi, renkli head-up display ve Easy Park Assist gibi üst düzey özelliklere sahip INTENS donanım seviyesine dayanıyor.

INITIALE PARIS imzasının çekiciliği, 20 inç jantlar, artırılmış yerden yükseklik ve şık yan profil, eğimli ön cam ve kısa kaput tarafından vurgulanan SCENIC'in benzersiz oranlarıyla bir araya geliyor.

 

Renault'nun Fransız bayi ağının 14-18 Eylül 2017'de düzenlenecek olan tanıtım haftasında, SCENIC ve Grand SCENIC INITIALE PARIS ilk kez yakından görülebilecek. İki versiyonda da üç farklı güçlü motor seçeneği var: benzinli Energy TCe 130, Energy dCi 130 (manuel şanzımanlı) ve Energy dCi 160 (EDC çift debriyaj şanzıman) dizel motorlar.

Son Güncelleme : 31 Mayıs 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo