Yeni Kasa Opel Astra Sedan, 1 Temmuz'da Avustralya'da

Ototeknikveri     05 Haziran 2017 03:50

Opel'in yeni Astra Sedan modeli, Holden markası altında Avustralya'da yollara çıkıyor. 2017 Astra Sedan'ı giriş seviyesi LS versiyonu için 21.990 $ 'dan başlayan fiyatlarla birkaç hafta içinde Avustralya'daki bayilere ulaşacak.

Yeni Kasa Opel Astra Sedan, 1 Temmuz'da Avustralya'da
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Opel'in yeni nesil Astra hatchback üzerinde geliştirdiği yeni Astra Sedan, Holden markası ile gün yüzüne çıkıyor. Opel (Avustralya'da Holden) Astra Sedan beş yıldızlı bir ANCAP güvenlik testi derecesine sahip. Ayrıca Apple CarPlay, Android Auto ve standart arka görüş kamerası ile geliyor. Holden CEO'su Mark Bernhard, yeni model için "Yeni Astra Sedan ile gurur duyuyoruz. Sadece uzun özellik listesi ve konforlu sürüşüyle başarılı olmakla kalmıyor, hem satın almada hem de sahip olunduğu süre boyunca müşteriye mükemmel değer sunuyor." dedi. Müşteriler, dördü de aynı 150 hp güç ve 245 Nm tork üreten 1.4 litre turboşarjlı benzinli motora sahip LS, LS +, LT ve LTZ donanım seviyeleri arasında seçim yapabiliyor. Bu motorla birlikte altı vitesli otomatik şanzıman sunuluyor. Giriş seviyesi LS'de ise 6 ileri manuel şanzıman mevcut.

 

Giriş seviyesi LS donanım seviyesi, 16 inç alaşım jantlar, altı hava yastığı, otomatik farlar, 7 inç renkli dokunmatik ekran, seyir kontrolü ile birlikte geliyor.

 

LS + (24.990 $) donanım seviyesinde, Opel Eye ön kamera, şerit koruma asistanı, güvenlik mesafesi göstergesi, ileriye dönük çarpışma uyarısı, LED gündüz farları ile projektör farları, deri direksiyon ve otomatik uzun far asistanı bulunuyor.

 

Yüksek donanım seviyesi LT versiyonu (27.990 $) 17 inç alaşım jantlar, yan kör nokta uyarısı, pasif giriş ve tek tuşla başlatma, gelişmiş park yardımı, yağmur sensörlü silecekler, 8 inç dokunmatik ekran, entegre uydu navigasyon, dijital radyo, ısıtmalı dış aynalar, aydınlatmalı makyaj aynaları, dudak spoyleri ve uzaktan başlatma özelliklerine sahip. En üst düzey LTZ (resmi fiyatlandırma henüz yok) için ise 18 inç alaşım jantlar, elektrikli açılır tavan, ısıtmalı deri koltuklar, tek bölgeli klima kontrolü ve krom dış cephe süslemeleri sunuluyor.

Son Güncelleme : 05 Haziran 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user
  • User

    Misafir93004 adam kandırıyorlar bunlar arabaya bak resmen çin malı

    14 11 2017 04:01 Yanıtla Beğen (0) Şikayet Et

  • User

    Misafir16969 bilinen yeni chevy cruze sedan bu Opel Astra olarak ülkeye giriş yapıp millete kakalanacak başka alternatifi yok zaten dizel cephesinde GM üretmiş olduğu 1.6 CDTI 136 hp lik motor sanzıman akuplesinin gelme olasılığı yuksek

    06 06 2017 10:22 Yanıtla Beğen (2) Şikayet Et

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo