Renault Megane Akaju Edition lüks sınıfa göz dikti

Ototeknikveri     08 Haziran 2017 03:04

Kendi lüks markası olmaksızın, Renault ana modellerini özellikle kendi evi Fransa'da daha da lüks seviyeye doğru çekmeye devam ediyor.

Renault Megane Akaju Edition lüks sınıfa göz dikti
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Henüz yeni Megane'nin bir Initiale Paris versiyonu çıkmadı ancak bu önemli model, yeni bir lüks donanım seviyesi kazandı. AKAJU olarak adlandırılan donanım seviyesi Limited ve GT donanım seviyelerinin üzerinde yer alıyor. Akaju, Intens spesifikasyonuna dayanıyor ve buna, daha lüks üreticilerin ürünlerinde bulmayı umduğunuz bir dizi lüks aksesuar da ekliyor. Bu lüks özellikler arasında, özel 18 inç alaşım jantlar, renkli camlar, siyah ve kahverengi deri döşeme, kahverengi fırçalanmış alüminyum yüzeyler, ısıtmalı ön koltuklar (sürücü için masaj fonksiyonu ile birlikte), Bose ses sistemi, head-up display ve Renault'nun en yeni 8.7 inç ekranlı R-Link 2 bilgi-eğlence sistemi bulunuyor.

 

Opsiyonel ekstralar arasında ise, adaptif hız sabitleme sistemi, park yardımı sistemi ve açılabilir tavan penceresi gibi özellikler bulunuyor. Alıcılar 27.600 euro'dan başlayan fiyatlarla dört farklı güç aktarım organı konfigürasyonu arasından seçim yapabiliyorlar. Bu fiyatla Renault Megane Akaju, Audi A3 ve Mercedes-Benz A-Serisi ile aynı ligde yer almayı hedefliyor.

Son Güncelleme : 08 Haziran 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo