Volvo güvenlik uzmanları ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi'nden ödül aldı

Ototeknikveri     08 Haziran 2017 03:28

Gelişmiş güvenlik sistemleri ile tanınan, üstün kaliteli otomobil üreticisi Volvo Cars, Amerika Birleşik Devletleri Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi (NHTSA) tarafından yollardaki ölümler ve ciddi yaralanmaları azaltmaktaki katkısı nedeni ile ödüle layık görüldü.

Volvo güvenlik uzmanları ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi'nden ödül aldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomotiv endüstrisindeki en gelişmiş test tesislerinden biri olan Volvo Otomobil Güvenlik Merkezi'nde çalışan Trafik Güvenliği Veri Analizi Uzmanı Magdalena Lindman ve merkezin yöneticisi Per Lenhoff, NHTSA tarafından verilen ödülü Volvo adına aldılar. Uzmanlar yıllardır yolcuların korunması ve gerçek hayattaki kazaları eden fiziksel ve CAE (Bilgisayar Destekli Mühendislik) test yöntemleri de dahil olmak üzere bir dizi sistem geliştirmeye çalışıyor.

 

Hem Magdalena Lindman hem de Per Lenhoff, yeni XC60 da dahil olmak üzere Volvo otomobillerin güvenliğine büyük ölçüde katkıda bulundu. Yeni XC60, piyasadaki en gelişmiş standart sürüş yardım sistemleriyle sunuluyor.

 

Volvo Güvenlik Merkezi'ndeki Trafik Güvenliği Verileri Analizi Teknik Uzmanı Magdalena Lindman, "Çalışmalarımız sonucunda bu ödüle layık görüldüğümüz ve tanındığımız için çok memnunuz. Hedefimiz yollarımızı herkes için daha güvenli bir yer haline getirmek. Bu nedenle, gerçek dünya verilerini anlamaya çok önem veriyoruz. Volvo'da, sadece arabalarımızı güvenlik testlerinden geçirmek için mühendislik yapmıyoruz, hayat kurtarmak için mühendislik yapıyoruz. Bu hep başlangıç noktamız oldu." dedi.

 

Lindman ve Lenhoff, bu ödülü alan ve güvenlik yenilikleri konusunda çaba gösteren diğer Volvo güvenlik mühendisleri arasına katıldılar.

Volvo Otomobil Güvenlik Merkezi Başkan Yardımcısı Malin Ekholm ise ödülle ilgili şunları söyledi: "Magdalena ve Per'in seçkin çalışmalarından ötürü NHTSA'dan bu ödülü almalarından çok memnunuz. Volvo Cars vakfı insanları korumak, ihtiyaçlarını anlamak ve hayatlarını iyileştirmek üzere kuruldu. Gerçek hayatta güvenliği ele alan tutarlı yaklaşımımız, yıllardır birçok insanın hayatını açık bir şekilde etkiliyor. Vizyonumuz, kimsenin 2020'ye kadar yeni bir Volvo otomobilinde öldürülmemesi veya ağır yaralanmaması. Bu hedefi tutturmak istiyoruz." 

 

Volvo güvenlik yaklaşımıyla otomotiv endüstrisinde benzersiz. 1970 yılından bu yana faaliyette olan İsveç markası, gerçek hayattaki güvenlik ihtiyaçlarını daha iyi anlamak ve bunlara hitap etmek amacıyla binlerce trafik kazasından veri topluyor. Güvenlik Vizyonu ve Gerçek Hayat Güvenliği, Volvo'nun sürdürülebilirlik programının bir parçası.

Son Güncelleme : 08 Haziran 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo