Yeni Hyundai Kona: İç kabinden ilk görüntüler ve resmi fotoğraflar

Ototeknikveri     13 Haziran 2017 01:41

Hyundai 13 Haziran’da (bugün) gün ışığına çıkartacağı yeni Kona modelinden fotoğraflar yayınladı.

Yeni Hyundai Kona: İç kabinden ilk görüntüler ve resmi fotoğraflar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Basına dağıtılan düşük çözünürlüklü fotoğraflarda ilk kez yeni SUV’nin iç kabini de görülüyor.  Yeni Hyundai Kona iddialı bir stile sahip ve daha çok genç müşterileri hedef aldığı anlaşılıyor. İkili far sistemi otomobilin ön kısmında “basamaklı ön panjur” (cascading grille) ve bolca plastik kaplamayla birlikte yer alıyor.

Fotoğraflarda yeni Kona’nın iç kabini de görülüyor. İç kabin Hyundai’nin Ioinq ve i30 gibi son modelleri ile ortak denilebilecek bir stile sahip. Hava girişlerinin üzerine bir dokunmatik ekran yerleştirilmiş. Hyundai hava girişlerine, vites kolu çevresine ve koltuklara canlı renklerde detaylar eklemiş ve dış cephenin enerjik stili ile uyumlu olmasını sağlamış. Bu detaylar dışında kabin diğer yeni Hyundai modelleriyle çok benzer. 

Yeni Hyundai Kona’nın i20 ve i30 parçalarının bir kombinasyonunu kullanması ve opsiyonel olarak dört çekişli sürüş sisteminin de sunulması bekleniyor. Motor serisinde turboşarjlı 1.0 ve 1.4 litre motorların yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu motorlar i20 ve i30 modellerinde de mevcut. Müşterilere manuel ya da çift debriyajlı otomatik şanzımanlar arasından seçim yapma şansı verilecek.

Hyundai bugün yeni Kona’nın tanıtımını yapacak ve detaylarını açıklayacak.

Son Güncelleme : 13 Haziran 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo