2018 VW Polo Classic sedan Brezilya'da VW Virtus adıyla çıkacak

Ototeknikveri     20 Haziran 2017 04:29

Yeni Polo Classic , önümüzdeki yılın başlarında Brezilya'da VW Virtus adıyla piyasaya çıkacak.

2018 VW Polo Classic sedan Brezilya'da VW Virtus adıyla çıkacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2017 VW Polo Mk6 modelinin basın fotoğraflarına dayanarak, IAB'den Shoeb R Kalania, 2018 VW Polo sedan için bir dijital çizim hazırladı. Önümüzdeki yılın başlarında model Brezilya'da VW Virtus olarak piyasaya sunulacak. 2018 VW Polo sedanın VW Hindistan'ın Pune'deki fabrikasında üretilmeyeceği göz önüne alındığında, Afrika, Ortadoğu, Arjantin, Meksika, Malezya ve Filipinler'de modelin ismine ve geelceğine ilişkin soru işaretleri oluşuyor. Bütün bu ülkeler otomobili - Polo yerine Vento ismiyle satıldığı - Hindistan'dan ithal ediyordu. Belki yeni modeli MQB platformu için hazırlanan Güney Afrika fabrikası üretebilir. Modelin Brezilya'da üretilmesi de başka bir ihtimal. Üçüncü olasılık ise mevcut Vento'ya dayanan yeni bir modelin Hindistan ve ihracat piyasaları için üretilmesi.

 

Şimdiye kadar Virtus sadece Brezilya için onaylandı ve yeni nesil VW Polo'dan önce çıkacak. Modeller sırasıyla Brezilya'daki VW Voyage ve VW Gol'ün üzerinde konumlanacak.

 

IAB, yeni nesil bir VW Polo veya Vento'nun ufukta görünmediğini, çünkü üreticinin teknolojik ve ticari bakımdan MQB platformundan emin olmadığını belirtiyor. Yeni nesil bir mimari hazır oluncaya kadar VW Hindistan, yeni versiyonlar ve güncellemelerle TWG 25 tabanlı VW Polo, Vento ve Hindistan'a özgü Ameo sedan ile idare edecek.

 

VW ve Tata Motors, mühendislik çözümleri ve platformlarını paylaşmak için teknik bir ortaklık imzaladılar, bu da Polo ve Vento'nun yeni nesilleri için umut veriyor.

Mevcut modeldeki gibi, yeni nesil VW Polo sedanın 2018 VW Polo modelindeki en yeni bilgi-eğlence sistemi, ekranlar ve güvenlik özelliklerini alması bekleniyor.

 

Brezilya'dan gelen haberlere göre, Virtus'un toplam uzunluğu 4.20 m, aks mesafesi 2.56 m civarında ve bagaj kapasitesi 500 litre olacak. Üretim, Eylül ayında São Bernardo do Campo (SP) tesisinde başlayacak.

 

Brezilya pazarında Virtus'un motor seçenekleri, 82 hp 1.0L MPI, 105 hp 1.0L TSI ve 120 HP 1.6 MPI benzinli motorları içerebilir.

Son Güncelleme : 21 Haziran 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo