BMW 3 Serisi'nde Yeni Donanım Seçenekleri Türkiye'de

Ototeknikveri     20 Haziran 2017 05:36

Temmuz ayında satışa sunulacak BMW 3 Serisi Sedan ve BMW 3 Serisi Touring farklı donanım seçenekleri ile karşınızda.

BMW 3 Serisi'nde Yeni Donanım Seçenekleri Türkiye'de
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Üç yeni edition modeli ve opsiyonel donanım özellikleri ile Temmuz 2017 itibariyle BMW 3 Serisi Sedan ve BMW 3 Serisi Touring’in kişiselleştirilmesi açısından çok daha fazla olanak sunuluyor olacak. Edition Sport Line, Edition Luxury Line ve Edition M Sport için sunulan geniş kapsamlı donanım seçenekleri, bu iki başarılı orta segment modelin dinamik sürüş deneyimini ya da modern premium görüntüsünü güçlü bir biçimde ön plana çıkarıyor. Edition modelleri, mevcut Line’lara ek olarak, tüm motor seçenekleriyle birlikte sunuluyor. Temmuz 2017’den itibaren BMW 3 Serisi Sedan ve BMW 3 Serisi Touring için sunulacak olan standart donanım, LED farlar ve LED sis lambalarını da içerecek. Bununla birlikte tamamlayıcı nitelikte bağımsız seçenekler ve çok çeşitli gövde renkleri, hafif alaşım jantlar, döşeme renkleri ve iç tasarım kaplamaları da yer alacak. 40 yıldan uzun bir süre önce piyasaya sunulan BMW 3 Serisi, o günden bu yana spor sedan modellerin simgesi haline gelmiştir. Şimdi ise altıncı nesline ulaşan BMW 3 Serisi Sedan, çevikliği, hassas kullanım özellikleri ve üstün konforuyla eskisinden çok daha ikna edicidir. BMW 3 Serisi Touring, premium orta segmentteki etkileyici sürüş keyfini, genişletilmiş iç hacim ve modern işlevsellikle bir araya getiriyor.

Karakteristik sürüş keyfi ile birlikte Edition Sport Line.

BMW’nin karakteristik sürüş keyfine odaklı tasarım ve donanım özellikleri, yeni Edition Sport Line’ı tanımlar. Örneğin far grubu ve stop lambalarının siyah renkli ek parçaları aracın karakteristiğine bir vurgu niteliğindedir. Bu ekler, farların özgün görünümünü ve arka far gruplarının BMW’ye özgü tipik L biçimini ön plana çıkartır. BMW Böbrek Izgaralarının çerçeveleri ve yeniden biçimlendirilmiş alt hava kanallarının ek parçaları siyah renktedir, egzoz çıkışları ise siyah krom olarak sunulur. Ayrıca, BMW 3 Serisi Edition Sport Line özel dış tasarımı, siyah renkli 18 inç ve çift kollu tasarıma sahip hafif alaşım jantları da içerir. Edition modellerinin kokpiti, sportif bir sürüş deneyimi için en uygun gereklilikleri sunmaktadır. Yeni, farklı bir kontrast dikiş içeren iyileştirilmiş özelliklere sahip gösterge panelini barındıran ön konsol ile birlikte olağanüstü bir hissiyatı ve kavrama özelliğini ön plana çıkaran dolgu ve yüzeye sahip yeni spor direksiyon şık ve sportif bir ortam oluşturur. Spor koltuklar, kumaş/deri kombinasyonu, Parlak Krom vurgu şeritli yeni Koyu Alüminyum Karbon iç kaplamalarla birlikte sunulur.

Ayrıcalıklı bir görünüme odaklı Edition Luxury Line.

Bir Edition Luxury Line satın almaya karar veren BMW 3 Serisi Sedan veya BMW 3 Serisi Touring sürücüleri premium kalite, donanım özellikleri ve kişiselleştirilmiş seçeneklerden son derece etkilenecektir. Edition modellerinin belirgin görünümü, yan camları, hava kanalı eklerini, BMW Böbrek Izgaralarının çubuklarını ve çerçevelerini, arka tampon kapağını ve egzoz çıkışlarını içeren alüminyum görünümlü özel dış tasarım özellikleriyle öne plana çıkartır. Aynı şekilde, alüminyum görünümlü 17 inç hafif alaşım jantlar daha güçlü bir vurgu katar. Yalnızca BMW 3 Serisi Edition Luxury Line için tasarlanan 19 inç hafif alaşım jantlar opsiyonel olarak sunulur. Tamamen lüks odaklı edition modelleri için, diğerlerinin yanı sıra yeni Konyak renginde deri kaplama da mevcuttur. Bununla birlikte BMW 3 Serisi Sedan ve BMW 3 Serisi Touring için ilk kez Parlak Krom vurgu şeritlerine sahip kaliteli ahşap Fineline Light iç tasarım kaplamaları da sunuluyor. Ayrıca BMW 3 Serisi Edition Luxury Line yeni ve son derece yüksek bir kaliteye sahip spor direksiyonun yanı sıra farklı kontrast dikişlere sahip ön konsol ve ek görüntüleme özelliklerine sahip bir gösterge paneli ile donatılıyor.

 

Maksimum dinamikler için olağanüstü şekilde hazırlanmış Edition M Sport.

BMW 3 Serisi Sedan ve BMW 3 Serisi Touring’in Edition M Sport versiyonu, yüksek performansa odaklanmış bir otomobilin dinamiklerini yansıtır. Siyah far üniteleri ve koyu renkli stop lambasının yanı sıra, siyah renkli BMW Böbrek Izgaraları, Siyah Krom egzoz çıkışları, LED sis farları ve üç parçalı alt hava girişine ait siyah renkli ek parçalar, otomobilin iddialı görünümüne katkıda bulunur. Çift kollu tasarıma ve Orbit Grisi renge sahip 19 inç M hafif alaşım jantlar opsiyonel olarak sunulur.

İç tasarımda, mavi kontrast dikişli siyah deri spor koltuklar, Parlak Krom vurgu şeritlerine sahip Koyu Alüminyum Karbon iç kaplamalar, gelişmiş görüntüleme fonksiyonlarına sahip gösterge paneli ve kontrast dikişli ön konsol benzersiz bir atmosfer oluşturur. Ayrıca son derece dinamik edition modelleri, M spor süspansiyon, M aerodinamik paketi, 18 inç M hafif alaşım jantlar, M deri kaplama direksiyon, Antrasit tavan astarı, M marşpiyeler ve SPORT+ modunu da içeren Sürüş Deneyimi Kontrolü gibi M Sport modelinde opsiyonel olarak sunulan özelliklerle donatılmıştır.

LED farlar ve LED sis farları BMW 3 Serisi Sedan ve BMW 3 Serisi Touring’in tüm modellerinde standart olduğu gibi opsiyonel olarak da sunulur. Üç yeni modelin piyasaya sunulmasıyla aynı zamanda, BMW 3 Serisi Sedan ve BMW 3 Serisi Touring için bağımsız olarak seçilebilecek çok çeşitli özel donanım seçenekleri de sunulacak. Gelecekte standart donanım LED farların yanı sıra LED sis farlarını da içerecek. Sunset Turuncu, yeni bir gövde rengi olarak sunulacak. Sport Line, Luxury Line ve M Sport modelleri donanım yelpazesinde ise farklı kontrast dikişlere sahip ön konsol yer alıyor. Konyak renginde deri döşeme, diğer iç tasarım şeritleri ve özel 17 inç, 18 inç ve 19 inç hafif alaşım jantlar da opsiyonel olarak sunuluyor. Professional Navigation Sistemi ile beraber iDrive işletim sistemi de dokunmatik ekran özelliğine sahip bir Kontrol Ekranı ile birlikte sunuluyor. Standart Professional Radyo ve opsiyonel navigasyon sisteminin tercih edilmesi durumunda, monitördeki menü ekranı, canlı modda animasyonlu grafiklerden oluşan bir bölme yapısında sunuluyor. BMW 3 Serisi Sedan ve BMW 3 Serisi Touring’in tüm modelleri artık opsiyonel olarak çok işlevli gösterge ekranını içermektedir. Kokpitteki tamamen dijital TFT renkli ekranda, sürüşe ilişkin bilgiler, kişiselleştirilmiş bir tasarımla görüntülenebilir. İçerik tercihleri ve ilgili grafikler, Sürüş Deneyimi Kontrolü düğmesi aracılığıyla seçilen her sürüş moduna göre değişiklik gösterir.

 

BMW 3 Serisi Edition modelleri ile ilgili ilk habere buradan ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme : 21 Haziran 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo