VOLKSWAGEN UP MODELİNİN CROSS VERSİYONUNU AVRUPA'DA SATIŞA SUNDU

Ototeknikveri     22 Haziran 2014 05:32

Yeni Volkswagen Cross Up, 13.950 euro fiyatla Almanya\'da satışta

VOLKSWAGEN UP MODELİNİN CROSS VERSİYONUNU AVRUPA'DA SATIŞA SUNDU
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen şehir içerisinde küçük boyutları ile kolay kullanım özellikleri sunan Up modelinin hafif arazi şartlarına uygun Cross versiyonunu geliştirerek ilk kez geçtiğimiz Mart ayında yapılan, Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergilemişti. CrossPolo, CrossGolf ve CrossTouran ve ülkemizde de satışa sunuan Caddy Cross'tan sonra farklı bir seçenek daha olan Cross Up, Almanya'da 13.950 Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 

3.56 metre uzunuluğundaki Cross Up, gövde altı korumaları, gümüş renkli detaylara sahip tamponları, siyah çamurluk kaplamaları, özel eşikleri, metalik gümüş renkli yan aynaları ve gümüş tavan rayları ile standart modellerden ayrılıyor. Ayrıca, 15 mm artan sürüş yüksekliği ve özel 16 inç alaşım jantlar iledaha heybetli bir görünüme sahip olan araçta, beyaz, kırmızı, metalik koyu mavi metalik, metalik gümüş ve inci siyahından oluşan beş farklı gövde rengi sunuluyor. 
 
999 cc hacimli üç silindirli atmosferik benzinli motora sahip olan Cross Up, 6200 devirde ulaştığı 75 hp'lik maksimum gücüyle makul performans ve tüketim değerleri sunuyor. İç mekanında da özel koltuk döşemelerine ve kaplamalara sahip olan Cross Up'ta 5 inçlik TFT dokunmatik ekran da sunuluyor.
 
 

Son Güncelleme : 22 Haziran 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo