Mercedes-Benz yeni E Serisi Cabriolet üretimini başlattı

Ototeknikveri     30 Haziran 2017 05:30

Yeni Mercedes-Benz E Serisi Cabriolet montaj hattına düştü ve yakında bayilere ulaşacak.

Mercedes-Benz yeni E Serisi Cabriolet üretimini başlattı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni E Serisi ailesini tamamlayan model sedan, station, coupe ve All-Terrain modellerinden sonra geliyor. Bu arada Çin’e özel LWB (uzun aks aralıklı) bir versiyon da çıkmıştı. Yeni Cabriolet Mercedes’in Almanya Bremen’deki fabrikasında üretiliyor. Fabrikada 12.500 çalışan sedan, station, coupe ve cabriolet versiyonları ile C-Serisi’ni, E-Serisi’nin coupe ve cabriolet versiyonlarını, ayrıca GLC, GLC Coupe, SLC ve SL modellerini de üretiyor. Mercedes-Benz Yönetim Kurulu Üyesi Markus Schafer “Yeni E-Serisi Cabriolet geniş donanım seçenekleri ile bugün fabrikalarımızda uyguladığımız üst seviye çeşitlilik ve esnekliğin bir kanıtı. Mercedes-Benz otomobillerinin üretim stratejisinde maksimum esneklik en önemli başarı faktörlerinden birisi. Güçlü ekibi ve yıllara yayılan deneyimi ile Bremen fabrikası global üretim ağında standartları belirliyor” dedi.

 

Mercedes-Benz yeni E-Serisi Cabriolet için sipariş defterlerini şimdiden açtı. Fiyatlar 54.228.30 euro’dan (60.689 dolar) başlıyor. Bu fiyata giriş seviyesi 184 hp 2.0 litre benzinli motorlu E200 versiyonu satın alınabiliyor.

 

Müşteriler aynı zamanda özel bir 25. yıl dönümü paketi de alabiliyor (25th Anniversary Edition). Bu paketle birlikte otomobile geniş opsiyonel özellikler listesinin yanı sıra bazı görsel geliştirmeler ekleniyor. 

Son Güncelleme : 01 Temmuz 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo