2018 Hyundai i20’den yeni fotoğraflar

Ototeknikveri     05 Temmuz 2017 02:45

Hyundai i20’nin şu anki jenerasyonu 2015’te piyasaya çıktığında büyük bir devrim beklenmişti ancak model bu beklentileri tam karşılayamamıştı. Firma şimdi yapacağı güncelleme ile şansını yeniden deneyecek.

2018 Hyundai i20’den yeni fotoğraflar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Modelin Avrupa versiyonu ilk kez fotoğraflandı. Daha önce Hindistan piyasasına yönelik Elite i20 pek çok kez görüntülenmişti. Anlaşılan o ki bu iki versiyonun tasarımları tamamen aynı olmayacak.  Güncellenen i20 yeni bir ön panjur tasarımına sahip. Eski altıgen görünümün yerini i30 ve 2018 Hyundai Sonata ile benzer bir görünüm gelmiş. En önemli farklılık ise ön panjurun konumu.  Aynı zamanda i20’nin sis lambalarının yenilendiğini ve LED projektörler ile birlikte tampon tasarımına entegre edildiğini görüyoruz. Burada çekici bir stil yakalanmış ancak rakiplerini endişelendirecek kadar da değil. Arka kısımda grafikler yenilenmiş ancak arka lambaların genel görünümü aynı kalmış. Plaka bagaj kapağına taşınmış, böylece tamponda dekoratif bir parça için yer bırakılmış ve daha sportif bir görüntü elde edilmiş. 

 

Motorlar cephesinde i20’de önemli bir değişiklik yok. Sadece 1.0 litre T-GDI motorda ufak revizyonlar görülebilir. İç kabinde ise daha renkli bir koltuk deseni ve konsolda siyah plastik kaplama bekleniyor. 

 

Güncellenen i20’nin Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılması ve 2018 yılının ortalarında piyasaya çıkması bekleniyor.

Son Güncelleme : 06 Temmuz 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo