Mitsubishi’den 7 kişilik “Yeni Nesil MPV”

Ototeknikveri     24 Temmuz 2017 11:07

Mitsubishi yeni MPV modelini paketinden çıkardı. 10 – 20 Ağustos tarihleri arasında Endonezya Uluslararası Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak modelden resmi fotoğraflar yayınlandı.

Mitsubishi’den 7 kişilik “Yeni Nesil MPV”
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Daha önce Expander adı ile anılan modelin resmi adı henüz açıklanmadı, firma bunun için Endonezya’daki fuarı bekliyor. Fuara kadar modelin adı sadece “Yeni Nesil MPV” olarak geçecek. “SUV sağlamlığı ve MPV genişliğini” biraraya getireceği söylenen model firmanın son yıllardaki bazı konsept otomobillerinden esinlenilen cesur bir tasarıma sahip. Yeni MPV’de ön panjurun her bir köşesinde LED gündüz sürüş ışıkları bulunuyor, farlar da bunların hemen altında. 

Yan kısımda önemli bir farklılık yok. Geleneksel görünümlü arka kısım ise cesur ön fasya ile kontrast oluşturuyor. 

Kapı açıldığında oldukça geniş bir iç kabin görülüyor. Kabin üç oturma sırası ile 7 kişi alabiliyor. İç kısım ile ilgili henüz başka bir ayrıntı yok, sadece tüm yolculara geniş alan ve cömert baş mesafesi sunulacağını biliyoruz. Dikkat çeken bir diğer nokta da iki tonlu konsol. Merkezde bir multimedya sistemi ve klima kontrolü için döner butonlar bulunuyor.

Yeni nesil Mitsubishi MPV, 1.5 litre benzinli motor kullanacak. Bu motor manuel ya da otomatik şanzımanla uyumlu çalışabiliyor. Yeni model Endonezya’nın Bekasi bölgesindeki fabrikada üretime girecek ve sonbaharda bayilere ulaşacak.

Son Güncelleme : 26 Temmuz 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo