Hyundai Elantra’ya Yeni Donanım Seviyesi: Style Plus

Ototeknikveri     15 Ağustos 2017 06:39

Hyundai, “C sedan segmentindeki şık modeli Elantra için yepyeni bir donanım seviyesini satışa sundu. Hyundai Elantra, Style donanım seviyesinin üstüne eklenen Plus özelliklerle biraz daha fazla konfor isteyenlere hitap ediyor

Hyundai Elantra’ya Yeni Donanım Seviyesi: Style Plus
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geçtiğimiz yıl yenilenerek C sınıfına farklı bir bakış açısı getiren Hyundai Elantra, şimdi de yepyeni bir donanım seviyesiye daha kavuştu. Konforlu bir yapıya sahip olan otomobil, Style Plus donanım seviyesini şimdilik sadece 1.6 CRDi dizel motor, 6 ileri düz ve 7DCT otomatik şanzıman seçeneği ile satışa sunuyor. Hyundai Elantra Style Plus’a eklenen bazı özellikler ise; hız sabitleme, deri direksiyon simidi, ön sis farları, arka park sensörü ve 16 inç alüminyum alaşım jantlar olarak öne çıkıyor. Yeni versiyon, mevcut Style ve Elite donanımları arasında ideal bir orta donanım paketi olarak konumlandırılırken 96.500 TL’den başlayan liste fiyatına sahip.

Tüm zamanların en çok satılan Hyundai modellerinden biri olan Elantra, dünya genelinde de en çok bilinen Hyundai modeli ve aynı zamanda markanın ürettiği ilk C segmenti otomobili. Yeni nesil 1.6 litrelik dizel motor, 136 beygirlik gücün yanı sıra 7DCT şanzımanlı modelde 300 Nm maksimum tork değeri de sunuyor. DCT şanzımana sahip dizel motorun 100 km’deki ortalama yakıt tüketimi ise 4.1 litre.
 

Son Güncelleme : 16 Ağustos 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user
  • User

    Misafir91722 "plus" diye arabaya ekledikleri yeni donanımlara bir bakın: ön sis farları, arka park sensörü,deri direksiyon simidi vs...! şaka gibi! ya hyundai ya da sizin siteniz milletle kafa buluyor herhalde!

    18 08 2017 11:35 Yanıtla Beğen (0) Şikayet Et

  • User

    Misafir95588 bu donanımı acilen benzinli modele de koymaları lazım.

    17 08 2017 11:51 Yanıtla Beğen (2) Şikayet Et

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo