Skoda Octavia'da Yenilikler

Ototeknikveri     22 Ağustos 2017 08:50

Skoda Türkiye, Octavia modelinde düşük güçlü yeni bir motor seçeneği ve Sport adlı yeni bir donanım seviyesi sunarak seçenek sayısını arttırdı.

Skoda Octavia'da Yenilikler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Markanın kalbi konumunda olan ve Skoda'nın ülkemizde de çok satılan Octavia modeline de yeni motor seçeneği ve donanım seviyesi eklendi. Bu yeni motor seçeneği ve donanım seviyesi "iddialı fiyat konumları" ve zengin donanımlarıyla Octavia lüksünü daha cazip hale getiriyor. 69.100 TL'den başlayan anahtar teslim fiyatıyla dikkati çeken yeni Octavia 1.2 TSI Ambition versiyonu, 4 silindirli motor ve turbo beslemeyle 86 PS güç üretiyor. Yüksek yakıt verimliliğine sahip motoruyla sınıfının en rekabetçi ortalama yakıt tüketim değerlerinden birini sunan Octavia Ambition 1.2 TSI 86 PS, 100 km'de 4.9 lt'lik tüketime sahip. 160 Nm torka sahip motor sürüş keyfini sağlayacak esnekliği sağlayarak beklentileri rahatlıkla karşılıyor. "Ambition" donanımında LED gündüz sürüş farları ve arka aydınlatma grubu, 6 hava yastığı, Bluetooth, Swing 6.5 inç dokunmatik multimedya sistemi, ön kol dayama ünitesi, çok fonksiyonlu yol bilgisayarı, klima, yokuş kalkış destek sistemi gibi bir çok donanım ise standart.

Yeni donanım seviyesi olarak Türkiye’de satışa sunulan Octavia Sport ise 1.4 TSI 150 PS motor ve DSG  otomatik şanzıman ile 109.900 TL'lik anahtar teslim fiyatla pazara iddialı giriş yapıyor. Büyük ölçüde yenilenen Octavia'ya eklenen "Sport" donanımda "Style" donanım paketine ek olarak Panoramik Cam Tavan, 17 inç alüminyum jantlar, gövde rengi arka spoiler, anahtarsız giriş ve çalıştırma, ön park sensörü, karartılmış arka camlar, "Sport koltuklar", sürüş modu yönetimi, F1 şanzıman gibi özellikler standart sunuluyor.

 

Yüksek yakıt verimliliğine sahip 1.4 TSI 150 PS motor ve 7 ileri DSG şanzıman ile birlikte sunulan Octavia Sport, 0-100 km/s hızlanmasını 8.2 saniyede tamamlayarak konfor ve gücü birarada isteyen kullanıcılar için iddialı bir alternatif olarak öne çıkıyor. Son süratı 219 km/s olan Octavia Sport, 100 km’de ortalama 5.0 litre gibi iddialı yakıt tüketim değeri elde ediyor.

Son Güncelleme : 22 Ağustos 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo