Yeni 2019 Suzuki Jimny SUV'de ilk görüntüler

Ototeknikveri     24 Ağustos 2017 03:15

Suzuki'nin uzun süredir piyasada olan SUV'si 2019'da yerini yeni nesline bırakacak. Casus fotoğraflar ve sızdırılmış görüntüler modelin güncellenmiş tasarımını ortaya koyuyor.

Yeni 2019 Suzuki Jimny SUV'de ilk görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomobil hala kamuflajlı olsa da, fotoğraflar tasarım hakkında oldukça iyi fikir veriyor. Yuvarlak farlarla revize edilmiş ön panjur Jimny'nin yüzünü oluşturuyor. Otomobil arka tamponun oldukça altına yerleştirilmiş arka lambalar ve bagajda yedek lastik gibi eski usül dokunuşlarla sağlam ve köşeli görünümünü koruyor. Casus fotoğrafların aksine, sızdırılan resmi fotoğraflar iç kabini de görmemizi sağlıyor. Gösterge tablosunun genel şekli ve tasarımı önceki ile oldukça benzer, ancak bir veya iki önemli değişiklik var. Örneğin, dokunmatik bir multimedya sistemi orta konsolun üzerinde yenilenmiş kontrol düğmeleri ile dikkat çekiyor, kabinde ayrıca yeni bir direksiyon simidi ve köşeli kadranlar içerisinde yeni göstergeler bulunuyor. Yeni sızdırılan bir görüntü, en azından bazı piyasalarda Jimny alıcılarına bol miktarda özelleştirme seçenekleri ve renk kombinasyonları sunulacağını işaret ediyor. Bu da önceki modelin seçenek bakımından daha sade yaklaşımından oldukça farklı.

 

Yeni modelin 2019 yılında satışa sunması bekleniyor. Bu, bugün hala satışta olan Jimny'nin 21 yıllık ömrünün ardından emekliye ayrılacağı anlamına geliyor. Yeni model mevcut otomobilin cazip fiyata tatmin edici özellikler sunma ilkesine sadık kalacak.

 

2015 yılında Suzuki, beş yıl içinde beş yeni araç tanıtma niyetinde olduğunu açıklamıştı. Artık yeni Jimny'nin onlardan biri olacağı açık.

 

Kaputun altında yeni bir Suzuki Boosterjet motoru bulunması pek olası görünmüyor. Bunun yerine, firmanın daha basit 1.2 litrelik Dualjet motoru daha iyi ve daha ucuz bir seçenek olabilir. Buna rağmen mevcut otomobilin 162g / km CO2 emisyonlarını ve 7.1 l/100 km yakıt tüketimini önemli ölçüde düşürebilir.

 

Jimny 2019 yılında bayilere ulaştığında, dört çekişli sürüş sistemiyle gelmesi ve fiyatının mevcut otomobil (80.900 TL) ile benzer olması bekleniyor. Bu fiyatla model yeni Ignis ve firmanın daha büyük SUV modelleri arasında yer alacak.

Son Güncelleme : 25 Ağustos 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo