2018 Volkswagen Polo'dan Detaylı Resim Galerisi Yayınlandı

Ototeknikveri     30 Ağustos 2017 04:27

Volkswagen'in Opel / Vauxhall Corsa, Ford Fiesta ve Renault Clio gibi modellerle rekabet edecek yeni nesil Polo modelinden kapsamlı bir resim galerisi yayınlandı.

2018 Volkswagen Polo'dan Detaylı Resim Galerisi Yayınlandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu yaz başlarında tanıtılan Alman süpermini evrimsel bir tasarıma sahip ancak yerine geldiği nesilden daha geniş boyutlarla geliyor, bu da daha geniş bir kabin ve ek bagaj kapasitesine dönüşüyor. 2018 Volkswagen Polo, yeni Seat Ibiza ile paylaştığı MQB A0 mimarisini kullanıyor. Platform, ilk kez otomobilin bir doğal gazlı motor kullanmasına da imkan veriyor. 1.0 litre doğal gazlı motor 90 hp güç çıkışına sahip. Bunun yanı sıra güç çıkışları 65 hp ile 200 hp arasında değişen benzinli ve dizel motorlar da sunuluyor. Volkswagen, yıl sonuna kadar altı yeni motor seçeneği daha ekleneceğini belirtiyor.

 

Müşteriler Trendline, Comfortline, Highline donanım seviyeleri ve Beats özel versiyonu arasından seçim yapabiliyorlar. 2017 yılının sonuna kadar GTI versiyonun da çıkması bekleniyor.

 

Volkswagen'in yeni Polo'yu ABD'de sunma planı yok ancak otomobil, 12.975 euro'dan (15.500 ABD Doları) başlayan fiyatlarla Almanya başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde bulunabiliyor.

Son Güncelleme : 31 Ağustos 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo