Yeni Kia Cee'd için Station Konsepti

Ototeknikveri     31 Ağustos 2017 03:06

Kia tasarımcıları, yeni konsept otomobilin 2017 Frankfurt Otomobil Fuarı galasına yetişmesi için günün her saatinde çalıştı.

Yeni Kia Cee'd için Station Konsepti
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Henüz isimlendirilmemiş konsept çalışması markanın Frankfurt'taki tasarım merkezinde hayata geçirildi. Konseptin tanıtılacağı fuar da tasarım merkezinin sadece 500 metre ötesinde gerçekleşecek. Konsept yeni nesil Cee'd modeli için önizleme sunuyor. Konsept, Kia için yeni bir kaporta tipi sunuyor: her iki dünyanın en iyilerini birleştiren "uzatılmış hatchback". Bu kaporta tipi normal hatchback'den daha uzun ve kompakt bir station otomobilden biraz daha kısa. Şu ana kadar otomobille ilgili fazla detay yok ancak kısa basın açıklamasıyla birlikte verilen teaser görüntüsü, kısa çıkıntılar, eğimli çatı, büyük tekerlek kemerleri, arka ışık şeridi, eksik yan aynalar, çerçevesiz yan camlar ve kapılara entegre edilmiş B direkleri gibi özelliklerle dikkat çeken yeni stili yansıtıyor. 

 

Kia konseptle ilgili açıklamasında "Konsept Kia için yeni bir kaporta tipi sunuyor. Uzatılmış hatchback tasarımı mevcut Pro_Cee'd modelinin atletizmini muhafaza ederken, çarpıcı görünüm ile günlük kullanımdaki esnekliği birleştiriyor. Yeni nesil sürücüler için için tasarlanan konsept, Cee'd ailesinin yeni üyesi için cesur bir vizyon ortaya koyuyor" diyor.

 

Yeni nesil Cee'd modelinin ne zaman tanıtılacağı bilinmiyor, ancak prototipler kamuya açık yollarda görülmeye devam ediyor. Yeni modelde tamamen yeni bir iç kabin ve daha sportif bir tasarım sunulacak.

Son Güncelleme : 01 Eylül 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo