Nissan Pulsar, Yeni Black Edition ile Daha Şık

Ototeknikveri     01 Eylül 2017 02:31

Yeni bir kompakt hatchback seçerken çoğu zaman Nissan'ın Volkswagen Golf, Ford Focus, Renault Megane ve Opel / Vauxhall Astra'ya karşı meydan okuyacak Pulsar modeli olduğu unutuluyor.

Nissan Pulsar, Yeni Black Edition ile Daha Şık
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Nissan şimdi herkese, Avrupa'da belirli piyasalarda satışa sunulan yeni Black Edition ile Pulsar'ın "geniş alan ve üst düzey güvenlik arayan" müşteriler için olduğunu hatırlatıyor. Yeni versiyon İtalya, İspanya ve Portekiz'de "Acenta", diğer piyasalarda ise "N-Connecta" donanım seviyesini temel alıyor. Black Edition bazı mütevazı dış cephe yenilikleri ile geliyor. Bunlar arasında siyah yuvaları ile LED farlar, siyah yan ayna muhafazaları ve 18 inç siyah elmas kesim alaşım jantlar bulunuyor. İspanya, Portekiz, Hollanda, Çek Cumhuriyeti ve Slovakya'da 17 inç jantlar sunulacak. İç kabindeki değişiklikler ise 5 inç dokunmatik ekran, Bluetooth, DAB radyo ve USB ve AUX bağlantı noktaları, yarı deri koltuklar, renkli arka cam ve NissanConnect multimedya sistemi ise sınırlı.

 

Otomobil gücünü ise Renault-Nissan şemsiyesi altındaki çok sayıda otomobilde bulunabilen 110 hp 1.5 litre dCi dizel ve 115 hp 1.2 litre DIG-T benzinli motordan alıyor.

Son Güncelleme : 01 Eylül 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo