Toyota C-HR Hy-Power Konsepti ve Yeni Land Cruiser Frankfurt'a Geliyor

Ototeknikveri     01 Eylül 2017 03:14

Toyota, 12 Eylül'de uluslararası basına kapılarını açacak 2017 Frankfurt Otomobil Fuarı'nda bir çok yeni ürününü sergileyecek.

Toyota C-HR Hy-Power Konsepti ve Yeni Land Cruiser Frankfurt'a Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bunlar arasında, markanın Avrupa Tasarım Merkezi tarafından geliştirilen ve C-HR'nin duyusal ve güçlü görünüşünü vurgulama amacı taşıyan, aynı zamanda Toyota'nın hibrit sistemlerinin markanın çekirdek modellerine gelecekte nasıl yaygınlaşacağını gösteren C-HR Hy-Power konsepti bulunuyor. Otomobil üreticisi, Prius ile aynı güç aktarım sistemini kullanan C-HR'nin hibrit bir versiyonunu zaten sunuyor. Bu versiyonda 1.8 litrelik bir benzinli motor ile 120 hp gücünde elektrikli motor ve CVT şanzıman birarada bulunuyor.

 

2007 yılından beri üretilen Toyota Land Cruiser, yerini yeni nesile bırakmaya hazırlanıyor. Firma yeni nesilde segment içinde benzersiz bir şasi üzeri kaporta yapısı bulunacağını açıkladı ve "otomobil sizi nereye isterseniz götürecek ve geri getirecek" sözleri ile otonom teknolojiye işaret etti.

 

Cenevre'de bu yılın başlarında tanıtılan yeni Yaris GRMN de 2017 Frankfurt Motor Show'da sergilenecek. Bu model Ford Fiesta ST ve benzerleri ile rekabet ediyor ve 250 hp gücünde 1.8 litrelik dört silindirli motor, önden çekişli sürüş sistemi ve altı vitesli manuel şanzıman ile donatıldı.

 

Sonunda, Auris Touring Sport'un "Freestyle" olarak adlandırılan yeni bir versiyonu da Toyota'nın standında diğer yeni ürünlere katılacak. Yeni versiyon "Auris serisine daha fazla kişiselleştirme getirmeyi" vaad ediyor.

 

Toyota Türkiye tarafından konu ile ilgili yapılan resmi açıklama;

Toyota, Frankfurt Otomobil Fuarı’na yenilikleriyle damgasını vurmaya hazırlanıyor. Frankfurt Otomobil Fuarı’nda, iki özel temayla yeniliklerini sergileyecek olan Toyota, Türkiye’de üretilen ve tüm dünyada büyük satış başarısına ulaşan C-HR modelinin yeni konsepti C-HR Hy-Power’ı ilk kez bu fuarda beğenilere sunacak. Toyota aynı zamanda efsanevi SUV modeli yeni Land Cruiser’ın örtüsünü de yine ilk kez Frankfurt’ta kaldıracak. Toyota’nın sağlamlık, dayanıklılık ve güvenilirlik sembolü olarak gösterilen ve 65 yıldan daha uzun bir geçmişe sahip yeni Land Cruiser’ın, sınıfında birçok ilki bir araya getiren yeni özellikleri otomobil tutkunlarının beğenisine sunulacak. Yeni Land Cruiser her türlü yol ve hava şartının üstesinden başarıyla gelen özellikleriyle sınıfında öncü olduğunu bir kez daha ortaya koyacak. Toyota, ayrıca Frankfurt’taki standında performans modeli Yaris GRMN ve eşsiz kişiselleştirme özellikleri sunan Yeni Auris Touring Sport “Freestyle” modellerini de sergileyecek.

 

Son Güncelleme : 01 Eylül 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo