2018 Jeep Renegade, Güncellenen İç Kabin ve Yeni Donanım ile Geliyor

Ototeknikveri     05 Eylül 2017 08:17

Jeep Renegade 2018 model yılına yeniliklerle giriyor. Modelin dış stili aynı kalırken iç mekan yeni bir tasarıma ve donanıma kavuşuyor.

2018 Jeep Renegade, Güncellenen İç Kabin ve Yeni Donanım ile Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Jeep henüz modelden fotoğraflar yayınlamadı ancak kabinin yeni koltuk döşemeleri, revize edilmiş renkler ve güncellenmiş çerçevelerle geleceği öğrenildi. Diğer değişiklikler, yeniden konumlandırılmış bir USB portu, yenilenmiş Selec-Terrain döner düğme tasarımı ve iki yeni saklama bölmesini içeriyor. İç kabine bakıldığında, giriş seviyesi Renegade Sport şimdi standart olarak Bluetooth bağlantılı, 5 inç Uconnect 5.0 ses sistemi, altı hoparlör ve ses kontrol teknolojisi ile geliyor. Model aynı zamanda Apple CarPlay ve Android Auto uyumluluğunun yanı sıra 7 inçlik bir ekrana sahip isteğe bağlı Uconnect 4 sistemi ile de donatılabiliyor. Tüm Renegade modelleri şimdi standart ParkView arka kamera ile geliyor. Renegade Sport, opsiyonel My Sky tavan paneli sistemine de sahip.

 

Motor seçenekleri aynen devam ediyor ve seriye 160 hp (119 kW) gücünde ve 250 Nm tork üreten 1.4 litrelik dört silindirli turboşarjlı motor da ekleniyor. Ayrıca 180 hp (134 kW) ve 237 Nm torkla 2.4 litrelik dört silindirli motor seçeneği de var.

Son Güncelleme : 06 Eylül 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo