Skoda Kodiaq Sportline ve Skoda Kodiaq Scout Frankfurt’a geliyor

Ototeknikveri     06 Eylül 2017 05:42

İki yeni versiyon Skoda Kodiaq model serisini genişletiyor.

Skoda Kodiaq Sportline ve Skoda Kodiaq Scout Frankfurt’a geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Skoda Kodiaq Sportline ve Skoda Kodiaq Scout ile, Skoda SUV atağını sürdürüyor. Skoda Kodiaq Sportline dinamik donanıma sahip sportif bir versiyon. Scout ise standart olarak dört çekişli sürüş sistemi ve off-road stili tasarım öğeleri ile geliyor. Her iki model de 12 – 24 Eylül tarihleri arasında Frankfurt otomobil fuarında Skoda standının odak noktasını oluşturacak. Sportif görünüm sevenler için Skoda Kodiaq Sportline’yi şık ve dinamik bir SUV versiyonu olarak tasarladı. 4700 mm uzunluğundaki otomobilin dış cephesi 19 inç antrasit “Triglav” alaşım jantlar ya da 20 inç “Vega” alaşım jantlar ile donatılabiliyor. Siyah ön panjur, siyah yan ayna yuvaları (elektrikli, ısıtmalı, katlanabilir), kaporta renginde koruyucu kapı şeritleri ve özgün tasarımı ile arka tampon Sportline’nin sportif görünümünü yaratmaya yardımcı oluyor. Tavan rayları da opsiyonel olarak siyah renkte sipariş edilebiliyor. Modelde mahremiyet için renkli arka pencereler sunuluyor.

Gümüş dikişli ve Alcantara/deri döşemeli spor koltuklar, paslanmaz çelikten ve alüminyumdan üretilmiş gümüş renginde pedallar siyah iç kabinde en dikkat çekici özelliklerden. DSG versiyonlar üç kollu spor deri direksiyonun arkasına monte edilmiş vites değiştirme çubukları ile geliyor. Sportline logosu ön kanatlarda ve torpido gözünde konumlandırılmış. Skoda Kodiaq Sportline multimedya sisteminin merkezi ekranında benzin ve soğutucu ısıları, hız ve besleme basıncı gibi bilgileri aktaran göstergeler yer alıyor. Örneğin tur zamanlayıcı sürücünün her bir tur için istatistikleri kapsamlı şekilde analiz etmesine imkan veriyor. Skoda Kodiaq Sportline güç çıkışları 110 kW (150 PS) – 140 kW (190 PS) arasında değişen iki benzinli ve iki dizel motorla geliyor. 

 

Skoda Kodiaq Scout ise dört çekişli sürüş sistemine sahip ve hem görsel hem de teknolojik özellikleriyle off-road yeteneklerini yansıtıyor. Her iki tampondaki bazı kısımlar, tavan rayları ve kanat aynası yuvaları, ayrıca ön ve arkadaki alt gövde koruması gibi gümüş mat renkli tasarım bileşenleri modelin güçlü görünümünü daha da pekiştiriyor. Rough Road paketi motor ve alt gövdeyi hasardan koruyor. 

 

19 inç antrasit “Crater” alaşım tekerlekler otomobilin güçlü duruşunu pekiştiriyor. Model ile birlikte 110 kW (150 PS) ve 132 kW (190 PS) olmak üzere iki motor seçeneği var. 

 

Scout logosu ön kanatlar ve torpido gözünde konumlandırılmış. Siyah iç kabini yine logolu, deri/Alcantara kaplı koltuklar tamamlıyor. Kapı içleri de Alcantara kaplı. Kodiaq logosu dört kapı eşiğini de süslüyor. Konsol ve kapılar özel ahşap dekoratif şeritlerle dikkat çekiyor. Üç kollu çok fonksiyonlu deri direksiyon iç kabinde öne çıkan bir başka özellik. Multimedya ekranı özel olarak direksiyon açısı, pusula, altimetre, benzin ve soğutucu ısısı gibi gösterge ve araçlar sunuyor. 

 

Skoda Kodiaq Scout özgün tasarım özellikleri ile öne çıkıyor. Scout versiyonu (4706 mm) standart Kodiaq’tan 9 milimetre daha uzun ve tıpkı standart model gibi 7 yolcu kapasitesi ve segmentinin en geniş bagajını sunuyor. Skoda Kodiaq Scout modern tasarımı, duyusallık ve rasyonellik dengesi gibi özellikleri ile etkileyici.

Son Güncelleme : 06 Eylül 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo