Yeni Kia Picanto X-Line geliyor

Ototeknikveri     06 Eylül 2017 07:10

Kia, 4. çeyrekten itibaren Avrupa'da satışa sunulacak X-Line versiyonu ile Picanto ailesini genişletiyor.

Yeni Kia Picanto X-Line geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomobil, tekerleklere 100 hp güç çıkışı ve 172 Nm tork sağlayan, Cee'd ve Rio'dan gelen 1.0 litrelik üç silindirli T-GDI motor ile güçlendiriliyor. Motor, bu versiyonun şimdiye kadarki en güçlü Picanto olmasını sağlıyor ancak aracın 0'dan 100 km / s hıza çıkma süresi 10.1 saniye, dolayısı ile çok nefes kesici bir performans beklenmiyor. NEDC'nin ortalama yakıt tüketimi 4,5 l / 100 km, CO2 emisyonu ise 104 gr / km. Kia aynı motorun Picanto GT-Line'de de aynı güç çıkışı ve performans ile bulunduğunu söylüyor.

Görsel bakımdan yeni Kia Picanto X-Line, her iki ucunda metal görünümlü kaydırma çubuklarına sahip daha büyük tamponlar, limon yeşili veya gümüş vurgularla tamamlanan özgün ön panjur ve sis lambası çevreleri, tekerlek kemerlerinin etrafında siyah kaplamalar gibi tasarım ipuçları taşıyor. Modelin yerden yüksekliği standart versiyona kıyasla 15 mm (0.59 inç) daha fazla, böylece SUV stiline yaklaşıyor. 

 

Sert görünümlü A segmenti otomobilde bulunan diğer bazı özellikler arasında 16 inç jantlar, LED gündüz farları ve sis lambaları, köpekbalığı yüzgeci tipi anten, anahtarsız giriş, alüminyum pedallar, navigasyonlu 7.0 inç dokunmatik ekranlı HMI, Apple CarPlay ve Android   Auto desteği, geri vites kamerası, kablosuz akıllı telefon şarj cihazı ve düz tabanlı direksiyon sayılabilir.

Ayrıca, ESC (Elektronik Stabilite Kontrolü), AHSS (Gelişmiş Yüksek Mukavemetli Çelik) gövde yapısı ve altı adet hava yastığı ile standart VSM (Araç Stabilite Yönetimi) sunuluyor. Müşteriler, isteğe bağlı olarak otomobile AEB (Özerk Acil Durum Freni) de ekleyebiliyor.

 

Kia, 12 Eylül'den itibaren 2017 Frankfurt Otomobil Fuarı'nda yeni Picanto X-Line'yi tanıtacak.

Son Güncelleme : 06 Eylül 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo