Mercedes A-Serisi Sedan Prototipi Görüntülendi

Ototeknikveri     06 Eylül 2017 11:12

Mercedes, 4 kapılı bir model ekleyerek A-Serisi'ni genişletmeye hazırlanırken, bu prototip kısa süre önce üzerinde kamuflajla görüntülendi.

Mercedes A-Serisi Sedan Prototipi Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Prototipin görünümü Mercedes'in 2017 Şanghay Otomobil Fuarı'nda bu yılın başlarında tanıttığı Concept A Sedan'ın izinden gidiyor. Daimler AG'nin baş tasarımcısı Gorden Wagener, Concept A Sedan'ın "kırışıkların zamanının bittiğini" gösterdiğini ve hatta yeni bir tasarım çağını başlatmak için "Sensual Purity" (Duyusal Saflık) ilkesini kullandığını söylemişti. Üretime hazır A-Serisi Sedan'ın konsept kadar tıknaz ve sportif görünmesi beklenmiyor ancak genel dış şekil Concept A'ya çok yakın olacak. Bu prototip ile konsept arasındaki farklardan biri, Mercedes'in sportif Panamericana ön panjurunun prototipte bulunmaması, ancak otomobil piyasaya çıktığında bu değişebilir.

 

A-Serisi sedan, motor ve şanzıman seçeneklerinin çoğunu, güncellenmiş MFA2 platformunu kullanan A-Serisi hatchback ile paylaşacak. Aynı şey, dijital gösterge paneli ve dairesel hava deliklerinin bulunduğu iç mekan için de geçerli.

 

Mercedes'in A-Serisi sedanı önümüzdeki yıl 5 kapılı modelin açıklanmasından sonra piyasaya çıkartması bekleniyor.

 

Model, eğer Çin dışında da satışa çıkarsa, Audi A3 Sedan ve BMW 1 Serisi Sedan ile doğrudan rekabete girebilir.

Son Güncelleme : 06 Eylül 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo